2777
2789
عنوان

بچه ای که بزور پیش باباش میاد

188 بازدید | 17 پست

بچها شما تصور کنید یه زنو شوهر جدا شدن و یه فرزند مشترک داشتن وقتی دوساله بوده طلاق گرفتن و الان بچه هفت سالشه.  بچه پیش مادر بزرگش (مادر زنه)  بزرگ شده مادرشم خونه مجردی داره و گاهی میره پیش مامانش.... 

خب میدونید که حضانت بچه تا هفت سال با مادرشه اینم بچه رو برده.... 

باباش تو این سالها میرفته دنبالش اما بعد چند ساعت با گریه باید برشمیگردونده پیش مادر بزرگش حتی یکشب پیش باباش نخوابیده این تازگیام هر وقت زنگ میزنه میگه مشق دارم درس دارم و نمیاد 

بنظرتون احتمالش هست بچه بعد ازدواج مجدد باباش بیاد پیشش؟؟ 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خانمی هستی ک میخوای با باباش ازدواج کنی؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بله نامزدیم

ن نمیاد پیش باباش.رابطه خوبی گویا با باباش نداره. مگ اینک بخواد از لج شما بیاد ک احتمالش کمه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ن نمیاد پیش باباش.رابطه خوبی گویا با باباش نداره. مگ اینک بخواد از لج شما بیاد ک احتمالش کمه

رابطه اش خوبه اما نسبت به مادر بزرگش و مادرش خیلی وابسته است

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

احتمال زیاد نه ولی ممکنه بزرگتر بشه نوجوان بشه از باباش منافع مالی و ازادی بیشتری بهش برسه جذب باباش بشه یا حتی مثلا پدر ازدواج کرده بچه توی عالم نوجوونی حس کنه باباش چه خوشبخته خودش نیست بخواد عامدانه زندگی پدرشو به دردسر بندازه . اگر شما اون زنی هستی که قراره با این پدر ازدواج کنی باید بدونی که این بچه یه حقیقت هست در زندگی شما و تا همیشه هست فقط شاید حضورش کمرنگ و پررنگ بشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چند روز بیاد مشکلی نیست اما همیشگی نه

حتما ثبت بشه ک نمیخوای بچه با شما زندگی کنه.یکی از شروط عقد باشه

یهو بعد ازدواج همسرت بگ میخوام بیارمش پیش خودم

احتمال زیاد نه ولی ممکنه بزرگتر بشه نوجوان بشه از باباش منافع مالی و ازادی بیشتری بهش برسه جذب باباش ...

ان شاءالله انقد خوشبخت بشه که به خوشبختی باباش و خواهر برادراش حسودی نکنه 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤