2777
2789

به نام خالق مهربانمون

خدایا به امید تو...

سلام 🌿 خواهرا ... در طول شبانه روز 

صلوات میفرستیم یا دعا میخونیم و ذکر میگیم و... .....ثوابش هدیه میکنیم مثلا به یک نفر ....یا اصلا ثوابش هدیه نمی کنیم  اما .....

چه خوبه که بتونیم ثوابش به همه هدیه کنیم 👏🏻🌱

، مثلا به همه  مسلمانان جهان و همه از دنیا رفتگان و‌‌‌‌ همه مردم .....

حتی اگر  یک صلوات  باشه میتونید اینطور ثوابش هدیه کنید ✨️ ثوابش به همه میرسه و یک هدیه ای میشه از طرف شما به اون افراد ..

و چه هدیه ارزشمند ایه  😍🎁 حتما خوشحال میشن . یک یادآوری و توجه 👇🏻

خودتون با جستجو کردن در اینترنت  ، بیشتر راجع به این مطلب بخونید شاید اطلاعات من زیاد دقیق و کامل نباشه 😊 

اگر دوست داشتید ( اختیار با شما....)  بیاید همین الان با هم نیت کنیم :

خدای مهربانم ، از الان تا آخر عمرم ،

اگر صلواتی فرستادم و ذکری و قرآنی خوندم ، به زیارتگاهی رفتم و.......

بخشی از ثوابش یا ( همه ثوابش .‌‌‌‌...به خودتون بستگی داره بخشیش رو هدیه کنید یا همه ) ....

[ به همه امامان علیه‌السلام ،، و پیامبران و شهدا ،، 

همه مردم ،،  و همه مسلمانان جهان و همه از دنیا رفتگان  ،،، و تمام کسانی که ....ظلمی بهشون کردیم یا و.....حق الناسی از اون افراد بر گردن خودمون و خانوادمون هست ،،،،  و .....‌‌‌‌....

هدیه میکنم ] 🌸 حالا  5 صلوات بفرستیم و ثوابش به همه هدیه کنیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🕊  و چند ذکر 😊✨️ 5 تا ذکر استغفرالله  5 تا ذکر الله اکبر، 5 تا ذکر الحَمدلله کما هُوَ اهلُه  ، خوشحال میشم امضام بخونید 😍

نظرسنجی
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)