2777
2789

بچه ها چکار کنم دارم از استرس میمیرم

ما چند ماه پیش رفتیم ۷ ملیون بیعانه دادیم قرار شد برج ۹ بریم تسویه کنیم و بگیریم مبلو 

بعد ب دلایلی نتونستیم پولو جور کنیم و تصمیم گرفتیم ی مبل ارزون تر بخریم

هی ب شوهرم میگفتم برو بگو ببین بیعانه رو پس میده شوهرمم میگفت ولشکن اون پس نمیده 

امروز گفتم بذار بزنگم خودم یواشکی ببینم میتونم پس بگیرم

زنگ زدم گفتم آقا ما ب دلایلی نتونستیم تسویه کنیم و نمیخوایم مبلو میشه پول مارو پس بدی

اصلا نمی‌دونست من کی ام مبلم چیه 

شروع کرد ن ما هزینه کردیم بلید بیاید بقیه پولو بدین

منم گفتم ن آقا قرار بوده بعدا شما مبلو بسازید 

بعد گفت فاکتور ب چ اسمی منم فامیلی خودمو گفتم ک تابلو نشه ی وقت از فاکتور ب شوهرم بزنگه 

بعد ک قطع کردم همش داره زنگ میزنه 

نمیدونم چکار کنم شوهرم نفهمه استرس گرفتم

ب نظرتون ممکنه بره فاکتورو پیدا کنه بفهمه کی بودیم زنگ بزنه ب شوهرم

ببین چقدر بابت بیان پول دادید بالاخره خب شما اون پولو دادید دیگه اگه بخواید برید یه مبل دیگه بگیرید حالا مثلاً باید یه هزینه دیگه‌ای بکنید دیگه به نظر من برید باهاش صحبت بکنید اون مبلو یه مبل ارزون‌تر توی همون نمایشگاه خودش بردارید بالاخره اون فقط مبل‌های گرون و لاکچری که نداره مبل ارزونم مطمئناً خواهد داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت به شوهرت بگو مگه چیه گناه که نکردی .... 

خودت به شوهرت بگو من نمیخوام تو تحت فشار باشی زنگ زدم ببینم اگه منصرف بشیم پولو پس میدن یا نه....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕