2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی میشه بیاین ی دقیقه

157 بازدید | 22 پست

من چادری نیستم . و اصلا نمیتونم چادر سرم کنم 

به نظرتون اگه اینجوری کنم تیپمو حجاب محسوب میشه ؟؟

شلوار نیم بگ و مانتوی تا رون پا البته شلوارم گشاده 

و شال های هِدی که مورو بپوشونه

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگه واقعا حجاب مهمه براتون پوشش نباید جوری باشه که حجم اندام مشخص باشه و احکام کاملش رو می تونید داخل نت سرچ کنید

دقیقش رو خودتون می تونید تشخیص بدید 

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
مذهبی نیستم اما اگه شما خیلی مذهبی و اینا برات مهم چرا مانتو عبایی و بلند نمیپوشی

عزیزم مذهبی نیستم 

من حجاب درستی نداشتم مدتیه که از این شال ها سرم میکنم و دیگه شلوار های چسب نمیپوشم.

فقط برام سوال شده بود این مدل تیپی 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

من دقیق مطمعن نیستم ولی اشتباه نکنم حجاب ذرست نیست. بعد اون مانتو تا یکم خم بشی یا یکم بیاد بخوره و.. کلن دیدع میشه همچی که🤕 حجاب اسلامی درست اونه ک جلب توجه نکنه عزیزدلم. باید ببینی ایا این نوع پوشش نظر نامحرم جلب میکنه یانه

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
[QUOTE=366103090]سلام اگه واقعا حجاب مهمه براتون پوشش نباید جوری باشه که حجم اندام مشخص باشه و احکام ...

مثلا دیدی بعضی لباس ها تنگه کاملا بدن میوفته بیرون 

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳