به نظرتون اگه اینجوری کنم تیپمو حجاب محسوب میشه ؟؟
شلوار نیم بگ و مانتوی تا رون پا البته شلوارم گشاده
و شال های هِدی که مورو بپوشونه
ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مذهبی نیستم اما اگه شما خیلی مذهبی و اینا برات مهم چرا مانتو عبایی و بلند نمیپوشی
عزیزم مذهبی نیستم
من حجاب درستی نداشتم مدتیه که از این شال ها سرم میکنم و دیگه شلوار های چسب نمیپوشم.
فقط برام سوال شده بود این مدل تیپی
ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))
من دقیق مطمعن نیستم ولی اشتباه نکنم حجاب ذرست نیست. بعد اون مانتو تا یکم خم بشی یا یکم بیاد بخوره و.. کلن دیدع میشه همچی که🤕 حجاب اسلامی درست اونه ک جلب توجه نکنه عزیزدلم. باید ببینی ایا این نوع پوشش نظر نامحرم جلب میکنه یانه
برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت