2777
2789
عنوان

دوماهه بکوب سرکارم

120 بازدید | 12 پست

دوماهه که هر روز رفتم سرکار هیچ استراحتی نداشتم کارمو قبلا توضیح دادم کار بدنی هس کارگری تموم کمرم و دستم درد میکنه عصری اومدم خونه افتادم الان بیدار شدم هنوز بدن درد دارم. کارم آماری هس برای همین جمعه ها هم رفتم سرکار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته نباشی عزیزم خدا قوت

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اخرش میدونم به زور بشه۶ملیون.روزی ۲۰۰ نهایت کار کنم برای همین جمعه ها هم رفتم که نیاد زیر ۶ملیون

وحشتناک حالم بده حس میکنم بدنم خالی کرده از،سرکار میام خونه بدو بدو شام درست کن و ناهار فردا درست کن و مشق بچه بنویس درس کار کنم

کاش منم برم سرکار ۹ ماه بیکارم به نظرتون تو کارخونه های بسته بندی مواد غذایی کار سخته؟

من بودم اون موقع چون تجربه اولم بود فکر میکردم اون سخته. از اون اومدم بیرون رفتم سر این کار. خوبه برو

بگرد دنبال ی کار دیگه راحت تر

بقیه کارا ساعت رفت و برگشت داره. این چون اماری هس بچم اذیت نمیشه بچم ظهری باشه از طهر تا شب میرم سر کار. صبحی باشه از صبح تا عصر میرم

بقیه کارا ساعت رفت و برگشت داره. این چون اماری هس بچم اذیت نمیشه بچم ظهری باشه از طهر تا شب میرم سر ...

خوبه بخاطر بچه ولی درد بدنت چی ی کار خوب پیدا کردی مطمن شو ازش بعد برو ی جوری به بچه آت لطمه نخوره  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم