2777
2789
عنوان

مراقب سلامتی تون باشید چون ما دکترای آینده هیچی نمیفهمیم😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2592 بازدید | 165 پست
عه..فکر میکردم بزرگ بشم دیگه دمپایی سمتم شوت نمیشهتازه از پرتابهای مادرم نجات پیدا کرپم😂

ببین من چرخشی شوت میکنم

یجوری که تو هوا تاب بخوره برسه 

کلاهک هسته ای هم وصل کردم سر دمپایی

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من چرخشی شوت میکنمیجوری که تو هوا تاب بخوره برسه کلاهک هسته ای هم وصل کردم سر دمپایی

ترجیح میدم با آنتی بیوتیک بمیرم تا دمپایی هسته ای🥲🧑‍🦯

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

من کلا تحمل دردم خوبهاین تنها چیزیه که دارم براش مسکن میخورمچشم تا جایی که بتونم تحمل میکنممیگم بعد ...

آره عزیزم دو روز اولش درد داری باید بخوری 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

ترجیح میدم با آنتی بیوتیک بمیرم تا دمپایی هسته ای🥲🧑‍🦯

😂😂سایتون رو سر پسرتون مستدام

خدا رو شکر.آره یادمه.آخه نگران دندونت بودی.

اره خیلی

اسیر شده بودم اصن 

یه سری میگفتن ما فقط عصب کشی میکنیم پرکردن باید بری جای دیگه

یکی میگفت ممکنه نمونه دندونت

میرفتم عمومی میگفت من دندونی که یکی دیگه عصب کشی کنه پر نمیکنم

اینم گفت فقط دندونی رو پر میکنم که خودم عصب کشی کنم چون در مقابل بیمارم مسئولم خدا خیرش بده

اره خیلیاسیر شده بودم اصن یه سری میگفتن ما فقط عصب کشی میکنیم پرکردن باید بری جای دیگهیکی میگفت ممکن ...

درستش هم همینه باید یه دکتر کار رو انجام بده.

عصب کشی و پر کردن کار یه دکتره.

باز خدا رو شکر تلاشت نتیجه داد یه دکتر پیدا کردی عزیزم.

خود دکتر بهت میگه بعدش درد داشتی ژلوفن بخور چون هم برای تسکین درد هست هم التهاب رو کم میکنه.

درستش هم همینه باید یه دکتر کار رو انجام بده.عصب کشی و پر کردن کار یه دکتره.باز خدا رو شکر تلاشت نتی ...

منم دنبال همین بودم که یه دکتر برام درستش کنه پیش دونفر نرم

آره خداروشکر الان دیگه خیالم راحته💚

موفق باشی پسر منم تیزهوشان میخونه انشالله که اونم مثل شما باشه فقط یه مشکلی هست هم خیلی استرس یه هم ...

عزیزم چندجلسه پیش روانشناس حاذقی ببرید که مشکلش ریشه یابی بشه

استرس باعث میشه دونسته هاشو نتونه سر امتحان پیاده کنه

تا قبل دبیرستان این مشکلو درمان کنید

بهش کتابای خوب بگید بخونه ؛ الان که فرصتش هست..

کتابایی مثل :

خرده عادت ها

برنامه ریزی به روش بولت ژورنال

اثر مرکب

سم زدایی دوپامین

الان باید دوران خودسازی باشه برای کنکور

کلاس زبان هم حتما بره