2777
2789
عنوان

توی یه دوراهی بزرگ موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلا بخری با سودش دوسال دیک ایفون میخری

اصن سودش هیچی 

میگم آیفون و یه قرعه کشی چیزی می‌زاره آدم بعدا میگیره 

اما میگم اگر بازم دلم نیومد چی 😂

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
نه چون طلا زینتی هست میخام

دلار تو اینده خیلی میره بالا هاااااا بهت تضمین می کنم ۱۰۰ هزار تومن رو رد می کنه خیلی بهت تو اینده کمک می کنه و سرمایت رو چند برابر می کنه بعدا هم می تونی هرجور خواستی خرجش کنی

دلار تو اینده خیلی میره بالا هاااااا بهت تضمین می کنم ۱۰۰ هزار تومن رو رد می کنه خیلی بهت تو اینده ک ...

قیمت طلا هم جهانیه و به دلار 

دلار بره طلا هم می‌ره دوستم

طلا هم گم میشه خواهر .دزدیده هم میشه

گوشی خیلی بیشتر در معرضه گلی 

طلارو باید قایم کنی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آیفون آیفونم قراره بعدا با قیمت دلار بفروشیگوشی خوب الان تو جوونی دستت نگیری سرمایه رو قراره تو آیند ...

😭

خیلی تردید دارم 

بعد میگم طلا ارزشش حفظ میشه آدم میتونه باهاش یه حرکتی بزنه