2777
2789
عنوان

فکر اینکه دیگه قرار نیست کراشمو ببینم دیوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 37 پست
چقدر این دنیا مضخرفهمنم دقیقا همین کارها رو واسه دوست دخترم کردمبرنامه ارشدشو درآوردم.جمعه ها از صبح ...

منم همیشه همینو میگم چرا باید اونی که بیشتر دوست داره یا مثل همین مهرشو به دلت نمیندازه ولی مهر آدمی به دل آدم میوفته که به جز ناراحتی فایده نداره من عشق دوممو حالا نسبتا اوکی ام چون بزرگیاای اتفاق افتاد زیاد ضربه نخوردم ولی عشق اولم سخته چون تو بچگی بود و اونموقع نسبت با پاکی و صداقت قلبم و ذهنم ضربه ها زیاد تر از سن من بود . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک نکنم مغرور باشه منم با هر دختر و پسری حرف نمیزنم همه میگفتن فک میکردیم مغروری در حالی شاید اجتماع ...

یعنی ممکنه بخاطر زندگی سختی که داشته اینطوری باشه اخخلاقش؟ چون منم دقیقا عین خودش با هیچکی همکلام نمیشم وتنهام در حالیکه مغرور نیستم جمله اخرتون چقدر قانع کننده بود به قول شما ادمای مغرور بیشتر دنبال سر و صدا کردننن حق با شماعه

یعنی دلت واسش تنگ نمیشه اصلا؟ خیلی خیلی بده یک نفرو یک طرفه دوست داشته باشی و برا طرفت مهم نباشههه ق ...

آره عزیزم دقیقا. همینی که تو می‌گی درسته

می‌دونی روزایی که نمی‌بینمش حالم بهتره، ولی وقتی میبینمش خیلی حالم بد میشه.

می‌دونم اگه بره، می‌تونم فراموشش کنم کم کم، ممکنه خدا یکی دیگه رو بذاره سر رام...

لطفا برام دعا کن...

آره عزیزم دقیقا. همینی که تو می‌گی درستهمی‌دونی روزایی که نمی‌بینمش حالم بهتره، ولی وقتی میبینمش خیل ...

فدات بشم گلم منم دقیقا عین خودت از وقتی که دیدمش حالم خوب نیست هفته ای یک بار میبینمش بی محلی هاشو که میبینم دیوونه میشم چشم خواهرم حتما دعات میکنم

فدات بشم گلم منم دقیقا عین خودت از وقتی که دیدمش حالم خوب نیست هفته ای یک بار میبینمش بی محلی هاشو ک ...

آدم احساس بی ارزشی بهش دست می‌ده💔🫠🥲

ان شاءالله خدا یه نگاه هم به دل ما بندازه. خدا رو چه دیدی

آدم احساس بی ارزشی بهش دست می‌ده💔🫠🥲ان شاءالله خدا یه نگاه هم به دل ما بندازه. خدا رو چه دیدی

واقعا همینه من که سرحد مرگ از خودم متنفر میشم مخوصا وقتایی که میبینمش و محل سگ بهم نمیندازه 

ایشالا گلم ایشالااا

یعنی ممکنه بخاطر زندگی سختی که داشته اینطوری باشه اخخلاقش؟ چون منم دقیقا عین خودش با هیچکی همکلام نم ...

مغرورا بیشترشون جلب توجه رو دارن با نشون دادن موفقیتاشون ، خانواده ، با حرفای قلنبه سلمبه ، تعریف زیاد از خود ظاهر ، لباس ، ولی معمولا اگه تو کلاس میبینیش اونی هس که لحن تحاکمی داره که حق با اونه و بقیه رو خورد میکنه همه غرور دارن ولی تو بعضیا شدید تره ولی عمده مشخصاتش جلب توجه هس 

اعتماد به نفس هم ممکنه با غرور اشتباه گرفته بشه ولی آدم با اعتماد به نفس زور و تحاکم نداره و انعطاف پذیره خودشو بالا میبینه ولی به بقیه توهینی کلامی غیر کلامی نمیکنه