2777
2789
عنوان

شام چی بزارم برا مهمونام ک اولین باره میان

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوب فقط گوشت رو درشت خورد کن.چون جمع میشه.آفرین معلومه کد بانویی.تنت سلامت.بهتون خوش بگذره🌹🌹🌹

قربونت❤

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
نه دیگ😃 نمیدونم ما به مرغ میگیم همون مرغ

واقعا نمیفهمم

زرشک پلو با مرغ پای ثابت مهمونی های ماست. در واقع یه غذای مجلسی

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
واقعا نمیفهممزرشک پلو با مرغ پای ثابت مهمونی های ماست. در واقع یه غذای مجلسی

من خودم خیلی دوست دارم

خوشمزه هم درست میکنم

ولی اطرافیان من، از فامیل البته، کلا مرغ یعنی گوشت مرغ اغلب دوست ندارن. برا همین بیشتر مهمونیا خورش میزارن

ما هم اینطور برامون جا افتاده.

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
منم فسنجون خیلی دوس دارم 🤤🤤

منم دوست دارم

ولی اگ مامانم درست کنه

تا الان هر چی درست کردم یا شُل شده، یا مث گل سفت و غلیظ😂

شما خوبین

شما چرا انگار با من دعوا دارین ؟

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓