2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12853 بازدید | 296 پست
ون واسه اینکه تاپیک اسی خراب نشه دیگه جواب نمیدم امیدوارم حال دلت خوب باشه همیشه بای.

غلطفا می کنی ریپلی می کنی سط پاین ریپلی کن ببین چطوری می شورم بی پدر

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غلطفا می کنی ریپلی می کنی سط پاین ریپلی کن ببین چطوری می شورم بی پدر

من خیلی راحت میتونم جواب این بی پدر گفتنتو بدم ولی سکوت میکنم چون شخصیت من خیلی بالاتر که بخوام جواب تورو بدم 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
من خیلی راحت میتونم جواب این بی پدر گفتنتو بدم ولی سکوت میکنم چون شخصیت من خیلی بالاتر که بخوام جواب ...

اگه داشتی حرمت خودتو حفظ می کردی اون موقع پدر داشتی 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
فلفل دلمه ای چرا خانواده رو میاری وسط آخه؟آدم مشکلی هم داره خودش حل میکنه نباید اسمی از خانواده بیار ...

اره والا آدم جرات نمیکنه چیزی بگه من هی می‌خوام بگم چرا اینجوری می‌کنی میگم الان بابا مامان منم میاره وسط😂😂 زشته بخدا اصلا کسی چیزی نگفت که انقدر بخواد ناراحت بشه وگارد بگیره خودش بیشتر توهین کرد به همه