2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12854 بازدید | 296 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خدا میخوام همیشه همیشه همسرم سالم و سلامت در کنارم باشه و بچه هام هم سالم و سلامت در کنارم باشن ولی به همه چی قسم میخورم‌که اگر حتی شده یکبار با عروس و پسرم مسافرت نمیرم فقط با شوهرم خدا نگهش داره برام.مگه اینکه انقدر اصرار کنن ببینیم دوست دارن واقعا باهاشون بریم اونم تازه ما با ماشین خودمون اونام ماشین خودشون.متاسفانه من بارها و بارها از این نظر اذیت شدم 

نه بی احترامی نه توهین میکنم پس متاسف نمیشم

چرا متاسف باش برا درک فهمت که نفهمیدی استارتر بهم چی گفت خدا جای حق اونم تاوان حرفشو میده مثل تو

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
پس یاد بگیر تا چیزی نمیدونی حرفی نورونی چون خدا جای حق

عزیزدلم فلفل دلمه جون

سخت نگیر گلم

شماهم ی سری حرفا به اسی زدی اونم ناراحت شد

درکل آدما از پشت گوشی نمیتونن خوب مفهوم رو برسونن قشنگم

بیخیال باش امیدوارم همیشه سلامت باشی♥️🫑😍

عزیزدلم فلفل دلمه جونسخت نگیر گلمشماهم ی سری حرفا به اسی زدی اونم ناراحت شددرکل آدما از پشت گوشی نمی ...

اولا من حقیقت به اسی گفتم صندلی جلو نشستن اینقد ناراحتی نداره درضمن منم بلد بودم زننده مثل خودش بگم یسری حرفها رو نه امشب بد دلم شکست از حرفش هرگز فراموش نمی کنم تا کم میارن نباید زخم بزنن 

عزیزدلم فلفل دلمه جونسخت نگیر گلمشماهم ی سری حرفا به اسی زدی اونم ناراحت شددرکل آدما از پشت گوشی نمی ...

اصلا هر چی از دهنش دراومد به خانوادم و‌ خودم گفت بعد برگشته میگه خدا جای حق نشسته .. یکی باید بهش بگه پس خودتم حواستو‌ جمع کن

میشه از تاپیکم بری بیرون

ناراحتی تاپیک نزن درضمن من از تاپیکت رفت بودم بیرون ایشون ریپلی کرد درضمن جواب حرفتو بدم برم مثل خودت بدنیست حرف بزنم من مثل تو توگوچه خیابون دنبال شوهر نبودم از خانواده اصل نصب دارم کم کسی نبستم که تو خیابون دنبال شوهر باشم بابت حرفت خدا جواب حرفت بده