من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دهنتو ببندا .. معلومه از عکس پروفایلت خودت یا شوهر نکردی تو کفی یا اگه کردی اونم هزارتا بلا سرت اورد ...
اولا من مثل تو هول شوهر نبودم نیستم فعلا معلومه کی حرصی شد تاپیک زد مشخص خیلی تو کف شوهر بودی که به بقیه وصله می چسبونی متاسفم برا پدر مادرت باترییت کردنشون تقصیر تو نیست تربیت خانوادگی در این حد
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
اره بخدا اون دفعه بهش گفتم که زنعمو جان مگه منو شما هوویک که اینجوری میگید یعنی من بعداز نه سال زندگی با پسرت و با وجود دوتا بچه باید با شما هماهنگ کنم که با شوهرم برم جایی کلا منکر شد که من نگفتم درصورتی که شوهرم پیش خودم زنگ زده بود بهش گوشی روبلندگو بود همش شنیدم
ببین خیلی با سیاسته قبلا هم با سیاست شوهرم برده خودش برده بود آنقدر به شوهرم گفتم تا شناختش همیشه تو مسافرتها میچسبید بهمون یه بار به یه بهونه گفتم که نیاد اونجا خودش نشون داد