2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12854 بازدید | 296 پست

گلم صندلی جلو نه جای شما بود نه مادرشوهرت ، پدرشوهرت بزرگتر بود اون باید می‌نشست اونجا 

تازه صندلی جلو مدال نمیدن که ، هر وقت با شوهرت میری بیرون تو میشینی جلو دیگه 

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

حرص نمی خورم متاسفم برا پدر مادرت فقط هول شوهر دادنت بودن نه تربیتت

دهنتو ببندا .. معلومه از عکس پروفایلت خودت یا شوهر نکردی تو کفی یا اگه کردی اونم هزارتا بلا سرت اورده که نمیای اینجا بگی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم صندلی جلو نه جای شما بود نه مادرشوهرت ، پدرشوهرت بزرگتر بود اون باید می‌نشست اونجا تازه صندلی جل ...

این کارش که یهو رفته بدون ما جلو نشسته بده وگرنه بله درسته منم نمیشتم که پدرشوهرم میشست بارها هم نشستن .. حرکت حرکت زشتیه

آنقدر پروعه که نگو سری قبل می‌خواستیم بریم جایی زنگ زده بود به شوهرم که اگه منو نبری حق نداری بهار ه ...

اتفاقا خیلی خوووبه میدونی چرا😆

با سیاست نمیاد جلو

قشنگ خودشو نشون میده با کاراش

همسرتم شناختش🤣

آنقدر پروعه که نگو سری قبل می‌خواستیم بریم جایی زنگ زده بود به شوهرم که اگه منو نبری حق نداری بهار ه ...

توروخدا نگو که نزدیک بهتون زندگی میکنه. میدونی از این آدما فقط باید فرار کرد حتی جا داره بری یه شهر دیگه. 

معلومه خیلی حسوده😖زن خب برو به شوهر خودت بچسب چیکار پسرت و عروست داری🤣

دهنتو ببندا .. معلومه از عکس پروفایلت خودت یا شوهر نکردی تو کفی یا اگه کردی اونم هزارتا بلا سرت اورد ...

اولا من مثل تو هول شوهر نبودم نیستم فعلا معلومه کی حرصی شد تاپیک زد مشخص خیلی تو کف شوهر بودی که به بقیه وصله می چسبونی متاسفم برا پدر مادرت باترییت کردنشون تقصیر تو نیست تربیت خانوادگی در این حد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
ایشششش انگارهووته😐😐

اره بخدا اون دفعه بهش گفتم که زنعمو جان مگه منو شما هوویک که اینجوری میگید یعنی من بعداز نه سال زندگی با پسرت و با وجود دوتا بچه باید با شما هماهنگ کنم که با شوهرم برم جایی کلا منکر شد که من نگفتم درصورتی که شوهرم پیش خودم زنگ زده بود بهش گوشی روبلندگو بود همش شنیدم

این کارش که یهو رفته بدون ما جلو نشسته بده وگرنه بله درسته منم نمیشتم که پدرشوهرم میشست بارها هم نشس ...

اره موافقم وقتی میبینه پدرشوهرت هست حداقل یه تعارف میکرد 😕😕

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

درضمن الهی بابت حرفت که گفتی عکس پروفت روز خوش نبینی

دگ شما هی هر چی از دهنت دراومد گفتی منم جواب دادم .. اگه بابت از دست دادن شخصیه متاسفم چون من خبر ندارم

اتفاقا خیلی خوووبه میدونی چرا😆با سیاست نمیاد جلوقشنگ خودشو نشون میده با کاراشهمسرتم شناختش🤣

ببین خیلی با سیاسته قبلا هم با سیاست شوهرم برده خودش برده بود آنقدر به شوهرم گفتم تا شناختش همیشه تو مسافرت‌ها می‌چسبید بهمون یه بار به یه بهونه گفتم که نیاد اونجا خودش نشون داد