2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12853 بازدید | 296 پست
من خودم بهش میگم جلو بشینه حالا چ فرقی داره اخه یک احترامه شما ک ۲۴ ساعته با مادرشوهرت نیستی.

فقط اونجاکه خندون نگاهت میکرده تودلش میگفته:خیط خیط من جات نشستم دلتم بسوزه 😂😂😂😂شایدم گفته جای دیگت بسوزه  بیخیال بابافکرشونکن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من هیچوقت درک نکردم.جالبه از وقتی دخترش ازدواج کرد و همیشه دخترش کنار شوهرش جلو می‌نشست اینم یه ...

دقیقا من خواهر شوهرم همیشه کنار شوهرشه حتی به برادراش که ازش خیلی بزرگ ترن هم اجازه نمیده جلو بشینن خودش سریع میدوعه جلو میشینه ولی از من توقع دارن برم عقب

من خودم روم نمیشه بشینم جلو اون بشینه پشتم

ولی خودشم قبول نمیکنه بنده خدا انقد من اصرار میکنم تا میشینه

جلو

بنظرم اینکه بدون تعارف بدو بدو رفته جلو خیلی ضایعس

اونم وقتی شوهرش بوده باید پدرشوهر جلو میشست

ولی دلخور نباش من خودم که برام‌مهم نیست زیاد البته مادرشوهرم تو این ده سال ده بارم سوار ماشین ما نشده😆 

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

دقیقا منم خودم هی سوار و پیاده شدیم بدو می رفتم عقب خخ که بفهمه نسوختم

من مادرشوهر سابقم خ حسود بود ی بار رفتیم بیرون نشست جلو برا دفعه های بعدم ک خودش نبود بچه هاش بودن دوتا دختر مجرد همسن من داشت ی پسر ۷سال از من کوچیک تر دستور صادر میکرد ک باید اونا بشینن جلو منم ی بار قهر کردم سوار نشدم شوهرم هم در جلو رو باز نکرد گفت خرابه مجبوری رفتن بیرون زود برگشتن ولی مادرشوهر الآنم چندبار سوار شد هرکار کردم نرفت جلو بشینه گفت جای گل کنار گله بشین جلو پیش شوهرت تازه با ماشین پدر شوهرم هم بیرون میریم میگه بشین جلو بچه تو بغلته راحت باشی 

اسی جان بنظرم بهتره کلا نسبت به این موضوع بی‌خیال باشی، اگه از قصد اینکارو میکنه که حرصت بده وقتی بفهمه ناراحت میشی، بیشتر کیف میکنه و اذیت هاش هم بیشتر میشه.

اگه هم بدون قصد و غرض قبلی اینکارو میکنه تو با واکنش نشون دادن به این موضوع شاید باعث شروع یه دعوا بشی ، پس اصلا بی خیال 

زندگی پر از مشکلاته، ولش کن بزار روانت آسوده باشه

خداروشکر حداقل خودش شناخته مامانشو. ولی خدایی خجالت نمی‌کشه اینجوری میگهههه😶

آنقدر پروعه که نگو سری قبل می‌خواستیم بریم جایی زنگ زده بود به شوهرم که اگه منو نبری حق نداری بهار هم با خودت بری یا من میام یا زنت هم نباید بیاد😂😂😂سر همین حرفاش شوهرم شناختش فکر کن من بعد از نه سال زندگی با شوهرم توقع داره با اون هماهنگ کنم 

حالا تو چرا انقد حرص میخوری زندگی خودتو بچسب با درک و شعور بالا .. صبور من

حرص نمی خورم متاسفم برا پدر مادرت فقط هول شوهر دادنت بودن نه تربیتت

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بنده خدا نگفته دوس داشتم جلو بشینمگفته این کار مادرشوهرش درست نبوده و ناراحتهوگرنه موضوع کجا نشستن ن ...

دگ عزیزم اونایی متوجه نمیشن و میگن تو عقلت کمه خودشون کلا مغزشون پوکه که نفهمیدن