2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12845 بازدید | 296 پست
عجب آدمیه هاااا😂خدا به دادت برسه بااین عتیقه. شوهرت چی میگه طرف مامانشه؟

اوایل طرف مامانش بود ولی انقدر مامانش داد وبیداد کرد که پسرش هم فهمید چه خبره الان از قبل از مسافرت می‌گفت منم میام شوهرم گفت نمیشه اصلا زن وبچم هم نمی‌برم بعد که اومدیم فهمید ما رو برده قیامت کرد مامانش😂😂😂

نه مدال طلا نمیدن اما وقتی بی ادبی بود تند تند رفت جلو‌ نشست دیگه بعد ازدواج جای زنه

منم اول مثل تو بودم حالا ایندفعه اینکارو کن عکس العملشو ببین

خودت اول بدو بدو برو عقب بشین بزار اون جلو بشینه تا بفهمه با این چیزا نمیسوزی و خودش بسوزه بعد بگو پشت نشستن خیلی بهتره هوای شوهرمو دارم تو آینه میبینمش بزار تا ته بسوزه😐

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من هیچوقت درک نکردم.جالبه از وقتی دخترش ازدواج کرد و همیشه دخترش کنار شوهرش جلو می‌نشست اینم یه ...

تقریبا اکثرا این مدلی هستن

ماها باید زرنگ باشیم با سیاست بریم جلو و اصلا این چیزای کوچیک رو اهمیت ندیم

چون هم پیش همسر عزیز میشیم هم اونا که میخوان حرصمون بدن به هدفشون نمی‌رسن

کلا باید حتی شده به ظاهر ازشون خوب بگیم و دوسشون داشته باشیم

الان میریزن سرت میخورنت که مادر احترامش واجبه حالا مگ چی شدهدر صورتی که مادر باید شعورش برسه جای عرو ...

👌🏻👌🏻👌🏻

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
منم اول مثل تو بودم حالا ایندفعه اینکارو کن عکس العملشو ببینخودت اول بدو بدو برو عقب بشین بزار اون ج ...

دقیقا منم خودم هی سوار و پیاده شدیم بدو می رفتم عقب خخ که بفهمه نسوختم

اوایل طرف مامانش بود ولی انقدر مامانش داد وبیداد کرد که پسرش هم فهمید چه خبره الان از قبل از مسافرت ...

خداروشکر حداقل خودش شناخته مامانشو. ولی خدایی خجالت نمی‌کشه اینجوری میگهههه😶

مادرشوهرا بجا اینکه جوابشونو بدیم یا لج کنیم، سیاست اینه ک طوری برخورد کنیم ک بفهمن برامون مهم نیس،اینطوری بیشتر خودشون میسوزن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

خداب چندسالته سط دغدغه تو چطوری ازدواج کردی بابت رفتار زیر ۵سالت میگم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم