2777
2789
عنوان

ارتودنسی

207 بازدید | 40 پست

میخوام ارتودنسی کنم خیلی گرون در میاد حدود قیمتش چطوریه ؟ زیاد دندونام نامرتب نیست ولی خودم راضی نیستم به نظرتون می ارزه همچین کاری کنم  و اینکه میگن خیلی درد داره درسته ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قسطی انجام میدن دیگ دردشم اونجوری نیست ک نشه تحمل کرد کمه

اخه خیلی معمولیه زیاد نامرتب نیست میخوام ببینم ارزش داره پولی که براش خرج شه  من همش میشنوم میگن خیلی درد داره و خیلی بده و اینا 

اخه خیلی معمولیه زیاد نامرتب نیست میخوام ببینم ارزش داره پولی که براش خرج شه من همش میشنوم میگن خیل ...

حالا نمیدونم دندون شما چجوزیه ولی من چند سال پیش انجام دادم و بشدت راضیم برگردم عقب بازم انجام میدم آخه دندون خیلی تو چهره تاثیر داره 

دردم ن واقعا اونقدر نیست 

منم همین الان ارتو دنسی دارم...اصلا هم سخت نیست.‌‌هرماه  که میری سیم هاتو سفت میکنه و حدودا دو دوز یه فشار خاصی رو دندونات هست‌‌‌.همین‌‌درد آنچنانی نداره.رفتم نازی آباد دکتر نسرین محقق فر...خیلی دکتر خوبیم هست ‌‌.یعنی ۹۰ درصد مشتریاش ارتو میان.

دردش بستگی به میزان بهم ریختگی داره. من دو سه روز اول درد میکشیدم. فشار میاد به دندون طبیعیه درد بگیره

تمیزی دندون هم تو این دوران خیلی مهم میشه طوری که درست نخ نکشی همش میپوسه. همش باید مسواک دست ادم باشه. توی بعضی ها امکان برگشت هم داره. برای من یکم حرکت کرد فقط. من شرایطم بد بود انجام دادم ولی اگه دندونت خوبه نکن حیفه