من ازش متنفرم آدم خودخواهی هست اصلا دلش نمی سوزه برای من
چرا نمیمیره
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نگو اینجوری شاید گذشته ی سختی داشته و نمیتونه احساساتشو کنترل کنه....با هر حال مادرته
آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
برو بابا حالت خوش نیستا من دانشجوی پشت کنکوری ارشدم
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
برای منم سواله هستوالدین ظالم ووووووچرا چیزشون نمیشه چرا فقط مصیبت رو سر ماستچرا فقط ما بدبختی میکشم
آره بمیرن بهتره
آدمای کمتر هوای پاکیزه تر
نگو اینجوری شاید گذشته ی سختی داشته و نمیتونه احساساتشو کنترل کنه....با هر حال مادرته
اصلا برام مهم نیست