مصرف چه مواد غذایی منجر به رفلاکس یا تشدید آن میشود؟
مشکل رفلاکس، با مصرف غذاهای نامناسبی چون غذای زیر، تشدید مییابد و از این رو به هنگام ریفلاکس، باید از مصرف آنها پرهیز نمود:
⛔️مصرف غذاهای غلیظ مانند غذاهای خمیری (اسپاگتی، ماکارونی، پیتزا، لازانیا) و نان فطیر
⛔️مصرف قهوه، نسکافه و سایر ترکیبات محتوی کافئین
⛔️مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی
⛔️مصرف غذاهای نفاخ مانند حبوبات، سیر و پیاز و سبزیجات خام
⛔️مصرف زیاد عدس، بادمجان، کلم
⛔️مصرف گوشت گاو و غذاهایی با رطوبت زیاد
⛔️مصرف نوشابه و دلستر
⛔️دخانیات
⛔️ادویهجات تند مانند فلفل و خردل
⛔️گوجه فرنگی و برخی مواد که با آن درست میشود مانند سس کچاپ،
⛔️میوههای آبکی یا محرک مانند خیار، شلیل، آلو، طالبی
⛔️برخی از داروها از جمله داروهای مورد استفاده در درمان آسم، آنتی هیستامینها، مسکنها، آرام بخشها و داروهای ضدافسردگی.
گروه اصلی ibs
@ibsgrouppp
گروه چت اعضای گوارش
@govaresh_chat
گروه دستگاه گوارشِ دسته بندی شده
@ibsinformation_ibs
کانال ibs و مشکلات گوارشی
@ibsgroupp
گروه تلگرامی عضو شو کمکت می کنند