2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای رفلاکس چیزهای تند ترش میوه های اسیدی مثل پرتقال نارنگی خوب نیست

سیر پیاز نخور

دکتر هم برو یه شربت قرص ضد رفلاکس میده با گذشت زمان بهتر میشی

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
اصلا اهمیت نمیدن رفتن الکیه

یه دکتر خوب برو. طب سنتی هم در کنار علم جدید خوبه. شربت انتی رفلاکس باریج برای کسایی که ترش می کنند خوبه اونم یه دو سه ماه باید مصرف بشه.

برای رفلاکس چیزهای تند ترش میوه های اسیدی مثل پرتقال نارنگی خوب نیستسیر پیاز نخوردکتر هم برو یه شربت ...

دکتر نمی خوام برم اصلا اهمیت نمیدن

شما اگه رفتین و شربتی داده بگین

دکتر نمی خوام برم اصلا اهمیت نمیدنشما اگه رفتین و شربتی داده بگین

من بخار اسید معده داشتم به زبونم زده بود سوزش التهاب داغی زبان داشتم . یه چند ماه شربت انتی رفلاکس معده به مری خوردم اسمش یادم نیست. در کنارش قرص نکسیوم ۴۰ خوردم تو نت سرچ کن میاره. بعد پنج شش ماه نتیجه نگرفتم یه دکتر دیگه رفتم اون فاموتیدین دو ماه داد مصرف کردم در کنار یه قرص دیگه هم بود . فاموتیدین فقط بخوری برای معده خوب نیست. بعدش مکمل تقویت سیستم عصبی ویتامین ب اینا خوردم خیلی بهترم خدا رو شکر. طب سنتی گفت لبنیات نخورم اکنم رعایت کردم .باید رژیم غذایی رعایت کنی

مصرف چه مواد غذایی منجر به رفلاکس یا تشدید آن می‌شود؟

مشکل رفلاکس، با مصرف غذاهای نامناسبی چون غذای زیر، تشدید می‎یابد و از این رو به هنگام ریفلاکس، باید از مصرف آن‌ها پرهیز نمود:

⛔️مصرف غذاهای غلیظ مانند غذاهای خمیری (اسپاگتی، ماکارونی، پیتزا، لازانیا) و نان فطیر

⛔️مصرف قهوه، نسکافه و سایر ترکیبات محتوی کافئین

⛔️مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی

⛔️مصرف غذاهای نفاخ مانند حبوبات، سیر و پیاز و سبزیجات خام

⛔️مصرف زیاد عدس، بادمجان، کلم

⛔️مصرف گوشت گاو و غذاهایی با رطوبت زیاد

⛔️مصرف نوشابه و دلستر 

⛔️دخانیات

⛔️ادویه‌جات تند مانند فلفل و خردل

⛔️گوجه فرنگی و برخی مواد که با آن درست می‌شود مانند سس کچاپ،

⛔️میوه‌های آبکی یا محرک مانند خیار، شلیل، آلو، طالبی

⛔️برخی از داروها از جمله داروهای مورد استفاده در درمان آسم، آنتی هیستامین‌ها، مسکن‌ها، آرام بخش‌ها و داروهای ضدافسردگی.

گروه اصلی ibs 

@ibsgrouppp

گروه چت اعضای گوارش

@govaresh_chat

گروه دستگاه گوارشِ دسته بندی شده

@ibsinformation_ibs

کانال ibs و مشکلات گوارشی

@ibsgroupp

گروه تلگرامی عضو شو کمکت می کنند