2777
2789
عنوان

میخوام اتاق عمل بخونم ولی میگن جراح ها👀 نظرررر❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 27 پست
این جماعت پشت همه چی حرف میزنن به هوای ابری ام میگن خراب شما کارتو کن

چ امضای جذابی😍

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بعضی ها چرا اینطورین؟

ببین بستگی به جراحش و تخصصشم داره

لولینگ معموعا توی جراح های عمومی و مغز و اعصاب و ارتوپد بیشتره

چون بسیار تخصص های سختی هستن،طول رزیدنتیشون از بقیه رشته ها بیشتر و درسا طاقت فرسا ترن خب اینا باعث میشه هم یکم بی اعصاب بشن و هم به خودشون غره بشن

حالا اگر فوق تخصص های زیر شاخه جراحی عمومی باشن که دیگه بدتر چون خیلیییی تخصصاشون تاپه

البته تعداد جراح های متواضع خیلی بیشتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستمزد بالا میخوای ؟دو شیفت برو کار کن کل روزای هفته شیفت لانگ بردارشیفت شب وردار تعطیلات و عید و آخ ...

عزیزم فکر نمیکنید شما راجع به رشته ای که واقعا کاربلدی میخواد و برای جون بیمارا لازم هست دارید خیلی کم لطفی میکنید! 

کادردرمان ماهر همیچ موقع حمال نیست! حالا میخواد جراح باشه، یا حتی اون‌خدمه ای که میاد کارهای جانبی را انجام میده.

تو هر شغلى بالا دست وجود داره و انسان هاى خود شيفته هم هستن

ولى خب شما به علايق خودت نگاه كن و ببين تو كدوم مهارت دارى و جاى پيشرفت 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
عزیزم فکر نمیکنید شما راجع به رشته ای که واقعا کاربلدی میخواد و برای جون بیمارا لازم هست دارید خیلی ...

عزیزم دوست گرامی من 

بنده کادر درمان نیستم و با وجود تموم سختیاش دوست داشتم باشم 

اما چند تا از نزدیکان من هستن 

کلینیکم کار میکنن همزمان 

یه سری اصلا شرایط خوبی ندارن

یه سری ام شرایط خوبی دارن و شانسم باهاشون بوده 

جایگاه ویژه پرسنل اتاق عمل به هیچ عنوان قابل انکار نیست 

من به عینه می‌بینم عزیزان من چه زحمتی میشکن 

این حمالی که میگم ببخشید از این لفظ استفاده میکنم

در واقع منظورم اینه هیچکس زحمات شون رو نمیبینه 

و قدر نمیدونه 

باهاشون برخورد مناسب ندارن جراحا 

و حقوق واقعا کفاف نمیده 

و هیچ کس ارزشی براشون قائل نیست درصورتی که واقعا زحمت میکشن

بحث درآمد خوبم که ایشون استارتر شنیده 

برمیگرده به اون بزرگوارانی که به جای جراح میرن تو کلینیک رینو انجام میدن برای مریض 

و از عمل درصد میبرن 

نه تکنسین های اتاق عملی که به عنوان دستیار کار میکنن

ببخشید من فکر میکنم توی پیام قبلی نتونستم منظورمو درست بگم

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
عزیزم دوست گرامی من بنده کادر درمان نیستم و با وجود تموم سختیاش دوست داشتم باشم اما چند تا از نزدیکا ...

عزیزم بنده با چن تا اتاق عمل حرف زدم 

گفتن فقط بعضیاشون اخلاقشون اینطوریه و هولن 

وگرنه اکثر جراح ها متواضع هستند

اینم گفته اونها

عزیزم بنده با چن تا اتاق عمل حرف زدم گفتن فقط بعضیاشون اخلاقشون اینطوریه و هولن وگرنه اکثر جراح ها م ...

بستگی به بیمارستانم داره 

مثلا بیمارستان دولتی جنرال آموزشی اینا برخوردا نسبتا خوب نیست 

ولی خصوصی بهتره 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

من اتاق عمل میخونم  ربط به مهارت داره گاها شده که جراح و با پرسنل اشتباه بگیرن یعنی اون قدرا هم جراحا شاخ نیستند یه اد داریم ارتوپدی تو دانشگاه شهید بهشتی درس میده حتی  از جراح هم قدر تره

من اتاق عمل میخونم ربط به مهارت داره گاها شده که جراح و با پرسنل اشتباه بگیرن یعنی اون قدرا هم جراح ...

آهان پس مهارتت هر چقدر بالا باشه ارزشت بالاتر میشه حتی ممکنه از جراحم بالاتر بره

آهان پس مهارتت هر چقدر بالا باشه ارزشت بالاتر میشه حتی ممکنه از جراحم بالاتر بره

دقیقا فقط مهارت تو این رشته مهم  چون تو اگه خوب باشی یه جراح بهت میگه بیا اد من شو تو جراحیا من و همراهی کن اون موقع حتی با اینکه قانونی نیست اما جراح یه امضا میزنه تو میری جراحی میکنی خود جراح اصلا حضور نداره