2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9069 بازدید | 280 پست

دلایلت بنی اسرائیلیه عین مادرشوهرم لطفا زود زود برو حموم خودت متوجه نمیشی اطرافیان چی مگه میشه دو هفته ب بدن ادم اب نخوره بو ام نگیره  همون هفته ای دوبارم کمه ی خانم خداقل یروز در میون باید ی دوش سبک بگیره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که هر روز خدا،  چ زمستون چ تابستون حمامم چرا باید این تاپیکککککک

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔

من نصف عمرم تو حموم بودم الان امروز حموم نرفتم فردا سرم چرب و پوستمم چرب بعد دو هفته اگر نرم جام تو فاضلابه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.