2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 280 پست
😐😐 دو روز نرم حموم دق میکنم

وااای مامان منم همینه

. یعنی هر روز حموم

ولی من اصلا از بچگی از حموم رفتن متنفر بودم.. شاید باورت نشه حتی الانم بعضی وقت ها مامانم بزور منو تا داخل حموم میبره🤣😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خخ باعث شدم آب کمتر مصرف بشه.. در مصرف آب صرفه جویی کنید😂

درود خدایان برتو😂👏

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

خوشبحالت من اگه امروز برم حموم فردا موهام چربه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
موهات چرب نمیشن لعنتی ؟

موهات کله خشکه زیاد چرب نیست

ولی خب قبلنا اگه یکم دیر میشد سرم پوسته و خارش میداد ولی این دور انگار ن انگار😂شاید چون هوا سرد بود ک عرق نکردم

وااای مامان منم همینه. یعنی هر روز حمومولی من اصلا از بچگی از حموم رفتن متنفر بودم.. شاید باورت نشه ...

حموم میرم برام آرامش زیر دوش آب گرم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی