تموم شد ؟ تاثیر گذار بود 😂الان دیدی کی دنبال دعوا میگرده ؟؟
یه جاش که نوشته بودی تموم کس و کارم قاضی آن یا وکیلن یا کارمند دادگستری لامصب اینو به یکی میگفتی که نمیدونست نه به قوم لر
تموم ایران میگن لرا یا نظامی آن یا پلیس تموم سرهنگ های دادگستری های تهران و علل خصوص اراک لرن حتی شهر های خودت کی و از کی میترسونی 😂
قسم میخورم تا حالا از دم اداره پلیسم رد نشدی😂 توعه جوجه میای تاپیک میزنی پست تهدید به شکایت میزنی و میگی پاتو به دادگاه باز میکنیم
عه عزیزم بیا خصوصی شماره و آدرس دقیق و همه چیز و بدم و کارت راحت تر شه 😌
بابات دستش پره با یه تاس میتونه آمار کل سایت و در بیاره چه جالب
اونایی که تاپیک اونجوری میزنن از خودتونن اینو دیگه کل سایتم میدونن😂
رفتی تو تاپیک پر بازدید راجبه موضوعی که مربوط به تو دوستات نبود ۱۸ صفحه توهین کردی کاربرا و همه جوابتو خوب دادن حقت بود تازه حقت تعلیقه توعه جوجه از تعلیقی میترسی نیا تو تاپیک قدیمی واسه من پست بزار و قفل کن حداقل شهامت تعلیق شدن و داشته باش و تاپیک و مثل ترسو ها نزن و قفل کن یه جا نوشته بودی من کاربریمو خیلی دوست دارم اگه تعلیق شه چیکار کنم و مثل بید میلرزیدی بعد توهینات تعلیق نشی 😭😂تویی که مثل بید میلرزی تعلیق نشی پس بشین یه گوشه پودر جوانه گندمتو با ماست بخور و سرتو از تاپیگ و لاک کاربرا بیار بیرون تا تعلیق نشی
۱۳ نفر تا الان تو سایت ازت ناراضی آن یک بار دیگه ببینم تو تاپیگ لرا میای توهین میکنی واسه ما تاپیگ میزنی و سرت تو ماس اون موقه روز حسن حسینته ببین چی میشه
تاپیگ هامم برو دونه به دونه بخون یکیش زدم عموم سرهنگه و پدر بزرگم بازنشسته دادگستری ما که کس و کارمون تو این شغلن جار نمیرنیم تویی که یه پلیس از نزدیک ندیدی از خودت چه چیزای شاخ داری که نمیگی پشتم خالی نیس عکس اسکرین شات از توهیناتونم میزارم اگه کم اسکرین شات گرفتی بیشترش کنی مال ما بیشتره عکس اون پیام بلند بالات که پره توهین و فحش ام بود نمیدارم چون تاپیگ زدن وایه دیگران ممنوعه منتظر حرکت بعدی تم روی واقعی من و ببینی
بدرود 😂
@زهرا_ملکه_کوردستان  
@زهرا_ملکه_کوردستان