2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 280 پست
کجا سرت گرمه اینقدر که حموم یادت میره بری؟ شغلی مشغله ای چیزی داری؟

ن کنکوری هستم

البته نمیگم ب خاطر درسم یادم رفت ن

آخه اصلا حالت اینکه بدنم بو بده یا خارش بگیره نداشتم برا همین حواسم نبود ک خیلی وقته حموم نرفتم

عزیزم اینکه خودت بوی بدنتو متوجه نشدی دلیل نمیشه ب اینکه بونمیدادی بعضی وقتا اطرافیان چیزی نمیگن ک ا ...

واای شما ها چرا اینقدر اذیتم میکنین😔

بیام قسم بخورم ک خود مامانم زنداداشم میگن ک تو مدلت جوریه ک عرقت بو نمیده

برا ی کاربر همون چند صفحه اول توضیح دادم ک زنداداشم چی گف اگه دوست داری بخون

تازه شم چندبار بگم من فقط ی بار چنین چیزی واسم پیش آوند همیشه اینطور نیست

خب شما شاید ب حموم رفتن عادت داری سخته واست ی روز دیر بشه ولی همه ک مثل هم نیستن

من تا ۴ روز هم مشکلی ندارم یعنی اصلا احساس کثیفی و خارش نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نهههههههههههه من امروز شیو کنم فردا دوباره در اومده 😑😑😑😑من دیگه میرم تو افق محو بشم 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶 ...

خب مگه هر روز میزنی؟

من درحد۳..۴ سانت ک بلند شدم میزنم و تا اینقدر بلند شن هم یکی دو هفته میکشه

شاید زنداداشت ترسیده تو ناراحت بشی 😐ولی خدایی النظافه من الایمانبا هر دینی و مکتبی و ایینی و روشی ف ...

چرا دوست دارین اذیتم کنین😑😔

اصلا قبل این قضیه بوده داستان.. همین طوری حرف حموم اومد وسط زنداداشم گفت منم دبیرستان بودم دیر میرفتم حموم.. گفتم پس الان چجوری هر روز میری خسته نمیشی من ک عمرا نمیتونم... اونم گفت ن آخه اگه هر روز نرم بو میدم.. تو عرقت بو نمیکنه.. من ک نگفتم بو میدم یا ن ک اون توی رودروایسی بگه ن.. خودش گفت

شاید زنداداشت ترسیده تو ناراحت بشی 😐ولی خدایی النظافه من الایمانبا هر دینی و مکتبی و ایینی و روشی ف ...

تآره شم من ک گفتم همیشه اینطوری نیستم

این صرفا یبار بود خودم هم دوس ندارم ک دیگه تکرار بشه ک

باور کردن من نیست ن من شمارو میشناسم ن میدونم کی هستین ب حرف زنداداشتم تکیه نکن شاید اون موقع بو نم ...

واقعا اگه میدونستم قراره آنقدر حاشیه داشته باشه این تاپیکو نمیزدم

هرکدوم هم ی چیزی بهم می‌چسبونن😔

آخه چجوری بگم ک واقعا اونا منظورشون این بود ک بو نمیدم.. آخه من کلا مدل بدنم اینطوری نیست ک خیلی بو بده چرا کسی متوجه این تفاوت نمیشه

تازه ی طوری نصیحتم میکنین انگار همیشه دیر ب دیر میرم گفتم صرفا همین ی بار بود ک خودم متوجه گذر زمان نشدم

شما خیالتون راحت من همیشه خونه ام بیرون نمیرم ک هوای شهرو بدبو کنم😑😔

چقدر راحت بعضیا با حرفاشون دل میشکنن، باشع فهمیدیم شماها تمیزید، بعضیا مشکلات افسردگی دارن انرژی نفس ...

عزیزم خیلی ناراحتم کردن.. مرسی ک شما درک کردی😘😘

هرکی بهم ی چیزی چسبوند آخه همه خانومای سایت از تمیزی برق میزنن

بخدا شما بیایی خونه ما آنقدر ک مامانم تمیز و حساسه ی آشغال نمیتونی پیدا کنی اون وقت اینا بهم میگن کثیفی😭😔

عزیزم اولا هیچ وقت به خودت نگو تنبل نزار مغزت این رو باور کنه چون توی انجام بقیه کارها هم بهت میگه ت ...

مرسی بابت راهنماییت😘

ن توی بقیه کارا تنبل نیستم اتفاقا آدم وقت شناسیم

ولی حموم چون هیچوقت دوست نداشتم ی حس بدی دارم بهش با این حال از کثیفی هم بدم میاد هفته ای دو بار میزم گفتم این ی بار ی استثنا بود همین 

ولی هر کی بهم ی چیز چسبوند انگار همیشه دیر میرم حموم😔

بنظرم من موفق ترم😂بعدشم منم تنبلم ولی خب تمیزی فرق داره شاید خودتون متوجه نشین حالا بوی بدن که به ک ...

آره ولی بخداا همین ی بار بود.. من خودم بدن میاد از کثیفی🥲

مرسی بابت راهنماییت😘ن توی بقیه کارا تنبل نیستم اتفاقا آدم وقت شناسیمولی حموم چون هیچوقت دوست نداشتم ...

اشکال نداره ناراحت نشو 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

نه بابا چه حرفیه،،دشمنت شرمنده ،،این مدال حقتهااااخ هر چی گشتم پیداش نکردم اینو تقدیمت میکنم🛀 فعلا ...

خخخ نننننن من حموممممم نمیخواممم😭😭

من لایق مدال طلام