2777
2789
عنوان

میخوایم معلم مدرسه رو عوض کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 23 پست

آره متوسطه اول اگه غیردولتی باشه بله

دولتی فک نکنم چون من هفتم بودن یخ معلم ریاضی خیلیییی بد دهن داشتیم فحش می‌داد چند سال بود لچه ها ازش شکایت میکردن به آموزش پرورش آموزش پرورش چیزی نمیگفت منم بخاطر اون معلم که درسش افتضاح و اخلاقش افتضاح بود رفتم غیر دولتی

البته شوهر این آقا تو آموزش و پرورش فرد مهمی بود ابنم بی تاثیر نبود

چو یکی رو میشناسم معلم دولتی رو از مدرسه اخراج کرد ابتدایی بود دختره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه غیر انتفاعی باشی و موسس خیلی براتون ارزش قائل باشه عوض میکنه وگرنه نه

آره ما دهم یه معلم شیمی داشتیم خیلی بد بود، وسط سال عوضش کردیم، مدرسه غیر دولتی بودیم. البته معلم جدیده که اومد برامون دبیر نبود استاد دانشگاه بود میخواست تو تایمای بیکاریش مدرسه هم تدریس کنه. 

آره ما دهم یه معلم شیمی داشتیم خیلی بد بود، وسط سال عوضش کردیم، مدرسه غیر دولتی بودیم. البته معلم جد ...

منم غیرانتفاعی ام و همه معلمامون یا معلم کنکوری ان یا استاد دانشگاه 

وسط سال دهم هم معلم زیستمونو عوض کردیم

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

منم غیرانتفاعی ام و همه معلمامون یا معلم کنکوری ان یا استاد دانشگاه وسط سال دهم هم معلم زیستمونو عوض ...

خوب میکنید، این همه وقت میذارید برا مدرسه که آخرشم خودتون برید بخونید، عوض کنید. البته اگه میخواید با مدرسه و جزوه معلما پیش برید. 

عمرا عوض بشهتو نت کلیی فیلم تدریس خوب هست،از اونا استفاده کنبرا ریاضی ویدیوهای آقای علوانیان رو پیشن ...

علوانیان>>>>

ولی متاسفانه تیزهوشانم‌. نه فیلم آموزشی از مطالب مضخرفی که میخونیم تو اینترنت هست و نه معلمی