2777
2789
عنوان

طلاق به خاطر خیانت و دوری

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست
اخی عزیزم کاش منم حامی داشتمجدا شو مگه آدم چقد میخواد زندگی کنه

ببین منم نگفتم که بهشون میخوام جدا بشم‌.اصلا نمیدونن مشکل داریم.فقط گفتم تحمل دوری برام سخت شده

واقعا نمیدونم اگه بدونن چه واکنشی دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم منظورم با قهر نیس ،میگی دلتنگن میگم زود به زچد سربزن

دلم میخواد پیششون باشم هر روز بهشون سر بزنم.میریم غربت خیلی تنهایی میکشم.مگه چند روز دیگه زنده ان پدر و مادر؟

چند بار اومدم و برگشتمالان هم اومدم‌حالم خیلی خوبه‌دلم نمیخواد برگردم

بر نگرد تا دلت بگه،ادم فقط برا حال دلش زندگی میکنه ،انشاله که بزودی حال دلت همیشه خوب باشه،منم درد خیانت چشیدم اما پشت نداشتم جداشم موندم ومریض شدم

بر نگرد تا دلت بگه،ادم فقط برا حال دلش زندگی میکنه ،انشاله که بزودی حال دلت همیشه خوب باشه،منم درد خ ...

عزیزم متاسفم😭

ببخدا مرضایی گرفتم که بیا و ببین.

نظرتون من خیلی دل سنگم که نتونستم ببخشم و فراموش کنم؟

عزیزم متاسفم😭ببخدا مرضایی گرفتم که بیا و ببین. نظرتون من خیلی دل سنگم که نتونستم ببخشم و فراموش کنم ...

نه منم نبخشیدم منم فراموش نکردم،بخشیدنی نیست فقط سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم،افسردگی مزمن گرفتم یه دردی گرفتم هزاردکتر رفتم 3ساله تشخیص نمیدن وفقط ارامبخش میدن ومن درد میکشم