2777
2789
عنوان

با اموزش زیر هفت ساله ها موافقین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 43 پست
بچه من ۶سالشه نابود شدم سر املا یاد گرفتنش بخدا دیگ نمیدونم چیکار کنم هرچی تکرار میکنه می‌نویسه باز ...

البته کلاس اوله . ببین هرچی زودتر یاد بگیره ب نفعشه اگ علاقه داشته باشه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مخالفمبه هزار و یک دلیل نورولوژیک و سایکولوژیک

پسر من پنج ساله س

خیلی دوس داره

خیلی الفبارو یادگرفته

و دوس داره مثل بقیه بنویسه

سال دیگه پیش میره

نمیدونم یاد بدم یا نه

قانعم کنید لطفا

مخالفم پسر من قبل از مدرسه خیلی چیزا رو بلد بود رفت کلاس اول حوصلش سر میرفت براش جذابیت نداشت تکراری بود فکر میگرد برتری داره به بقیه چون اونا بلد نیستن میگفت چرا معلممون چند بار تکرار میکنه درس رو به نظرم هر چیزی تو سن خودش قشنگه

یادش بخیر هفت سالگی نصف انگلیسی رو با ماهواره بلد بودم ولی نمیتونستم همون کلماتو فارسی بگم😑😑😑

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

اهااافکر کردم پیش دبستانهپسر من خیلی دوست داره خیلییی

یاد بده بهش حتما مخصوصا حروفو 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
مثلا جهت سرگرم شدنعلاقه خودشو ترس اینکه کلاس اول خوب یادنگیره دردسر بشه و..

عزیزم دخترتون از لحاط هوشی اندازه یک بچه ۷ ساله متوجه میشه ؟

وقتی رفت مدرسه و شیوه معلم فرق میکرد و بچه دچار سردرگمی شد میخوای چیکار کنی؟

یا مطالب براش تکراری هست ودیگه تا اخر درس رو جدی نمیگیره 

و هزار و یک دلیل دیگه...

برای سرگرمی خیلی چیز های مختلفی وجود داره که برای ایندش هم خوبه . ساز ، نقاشی و.. 

زیر ۷ سال فقط وقت بازی و سرگرمیه

انگلیسی رو وقتی کامل فارسی یاد گرفت از طریق فیلم و کارتون توی سن چهار ونیم و پنج سال شروع کنید 

الفبا را اصلا نمی خواد یادش بدید چون شما روش تدریس بلد نیستید و اولین چیزی که بچه یاد میگیره همون میره توی ذهنش

ضمن اینکه اول را حتما باید مدرسه بره نمی تونه جهشی اول را بخونه پس نیاز به آموزش نداره 

در حد کتابای مناسب پیش دبستانی می تونید باش کار کنید و رنگ کردن بریدن کاغذ بازی و ریاضی و مداد دست گرفتن

نه واقعا یکی دو سال اینقدر مهم نیست که بچگی رو ازش گرفت، 

یه نمونه هست که پدر روانشناس از 6 ماهگی بچش آموزش شروع کرد و خوب توی بزرگسالی خوب پیش نرفت ( داستان کاملش توی گوگل هست ) 

یه کاربر هم اینجا دیدم میخواست با کارتون بچش 2 زبانه شه نتیجه عکس داد و بچس پرخاشگری می‌کرد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی