2777
2789
عنوان

با اموزش زیر هفت ساله ها موافقین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 43 پست
بچه من ۶سالشه نابود شدم سر املا یاد گرفتنش بخدا دیگ نمیدونم چیکار کنم هرچی تکرار میکنه می‌نویسه باز ...

دختر منم کلاس اوله . کلا خیلی درسهاشون فشرده هست و پشت سر هم یاد میدن اما نشانه هارو با بازی و فیلم بنظرم  خوب یاد میگیره . و خیلی به رفتار شما هم بستگی داره . معلم دخترم یه مدته متن املا هم برامون می‌فرسته که دقیقا همونو بگیم براشون . خیلی وقتا مرور از دیکته های قبلیه و بچه ها با اعتماد بنفس بیشتری دیکته مینویسن. و می‌فهمن نشانه قبلی چون تکرار شده دیگه مسلط شدن و نمیترسن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دخترتون از لحاط هوشی اندازه یک بچه ۷ ساله متوجه میشه ؟وقتی رفت مدرسه و شیوه معلم فرق میکرد و ب ...

پسر من الان تا ۵۰ میشمارع

الفبارو بلده یعنی ببینه میتونه بگه این ب هست ب مثل بستنی

اشکال رو بلده مثل مربع و مثلث و...

رنگا ماشینا حیوانات تقریبا همه رو بلده

مهارت های دست ورزی مثل گل سفال خمیر بازی انجام میده

کار دستیدرست میکنه کار با قیچی بلده

رنگ امیزی میکنه با پاستل رنگ انگشتی و گواش و مداد رنگی

نقاشیاشم الان میتونه واضح بکشه مثلا ی خونه چن تا ادم کج و کوله😅

دوتا سوره قران و چن تا شعرم حفظه

ولیییی مدام میگه که میخوام بنویسم مثل کلاس اولا

یا مثلا منو ببرین کلاس زبان انگلیسی یادم بدین و..

حالا من نمیدونم شروع کنم اموزش دادن درسته یا نه

دختر منم کلاس اوله . کلا خیلی درسهاشون فشرده هست و پشت سر هم یاد میدن اما نشانه هارو با بازی و فیلم ...

منکه کم اوردم بخدا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
پسر من الان تا ۵۰ میشمارعالفبارو بلده یعنی ببینه میتونه بگه این ب هست ب مثل بستنیاشکال رو بلده مثل م ...

خب دوس داره ببرین

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اهااافکر کردم پیش دبستانهپسر من خیلی دوست داره خیلییی

پسرمنم دوس داره دفترو مدادو نوشتن. دفتر مداد دادم هرموقع حوصله داشت و دوس داشت باهم نقاشی میکشیم ولی اصلا وارد الفبا و نوشتن نمیشیم .چون حس میکنم اگه کلاس اول بره و بلد باشههمون اول از مدرسه زده بشه و کسل کننده باشه براش . چون یه زمانی ما کلاس زبان میرفتیم وارد راهنمایی ک شدیم زنگ زبان حوصلمون سر میرفت چون بیشتر از اونچیزا بلد بودیم  

من پسرم مهد قرآن نوشتم به اصرار خواهر شوهرم اوایل دوست نداشتم بره پشیمون شدم ولی الان خیلی راضیم پسرم خودش خیلی ذوق می‌کنه که یه چیزی یاد میگیره همش میگه من سواد دارم الان همه حروف بلده بخونه مربیشون داره کم کم قرآن شروع میکنه

پسر من الان تا ۵۰ میشمارعالفبارو بلده یعنی ببینه میتونه بگه این ب هست ب مثل بستنیاشکال رو بلده مثل م ...

روی یکی از همون توانایی هاش سرمایه گداری کن .

مثلا همون نقاشی رو ببرش کلاس ، یا روی حفط کامل قران وقت بزار.

ولی بزار درس خوندنش توی زمان خودش اتفاق بیفته

بنطرم خیلی ریسکه چون کتاب‌ها تغییرات زیادی از زمان مدرسه شما داشته . شما نمیتونی مثل معلم اصولی یاد بدیهایی بچه بیشتر گیج بشه .  اما خوبیش اینه که وقت داره  و فشرده نیست . شما بیشتر میتونی کتاب داستان همراهش بخونی اون کلمه هارو ببینه و تشخیص بده . ولی آموزش  اونجوری نه . 

معملشون خوبه؟ تکلیفشون زیاده ؟ فیلم کمک آموزشی این چیزا براتون میفرسته؟

معلمشون خوبه فیلم اموزشی ن خب اره مثلا از هر کلمه دوخط مینویسن بعدش چن تا تکلیف دیگ اگ امتحان داشته باشه ک بدبختیه چون باید یکسره بشینیم تا ده شب .ی بچه کوچیکم دارم وقت نمیکنم برم حموم حتی.اخر شبا میرم

معلمشون خوبه فیلم اموزشی ن خب اره مثلا از هر کلمه دوخط مینویسن بعدش چن تا تکلیف دیگ اگ امتحان داشته ...

درک میکنم اون بچه کوچیک هم خیلی وقتتو میگیره.  اگر تونستی صبحا خودت برای نشانه ها نقاشی یا فیلم  یا داستان جالب پیدا کن وقتی پسرت اومد بشینه ببینه بعد تکالیفش شروع کنه . اگر دوست داشتی منم میتونم توی شاد برات بفرستم . و کلا هم پسرا بازیگوش تر هستن . طبیعیه زیاد حرصشو نخور بهت قول میدم همه‌رو  یاد میگیره.  تازه سه ماهه مدرسه میرن . 

درک میکنم اون بچه کوچیک هم خیلی وقتتو میگیره. اگر تونستی صبحا خودت برای نشانه ها نقاشی یا فیلم یا ...

انشاالله.ممنون عزیزم❤️❤️