2777
2789
عنوان

پوست صورت تون مثل دندون هاتونه💆

77 بازدید | 8 پست

همون جور که دندون باید روزی دو مرتبه بهش برسین، مسواک بزنین گاهی دهانشویه بزنین. پوست صورتم روزی دو مرتبه نیاز به دریافت یک روتین خوب و تغذیه شدن داره اگه سه روز رهاش کنین تیره میشه ، منافذ بازش حسابی پیدا میشه و جوش زیر پوستی پیدا میکنین. پس غافل نشیم از این مهم👍😊♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بزنیم فرض مثال؟

پوستت چرب؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
بعضی ها ب همون دندوناشونم نمیرسنادم نمیتونه کنارشون بشینه از بو بد دهانشوننوشتم بعضیا پس جبهه نگیرید

خیلی بده

ن خیلی چربه ن خیلی خشک

مختلط پس. اگه جوش و لک نداری و زیر سی هستی. آبرسان و مرطوب کننده ی خوب فعلا کافیه در کنار یک شوینده ی صورت عالی. برای پاک کردن آرایشت هم میسلار واتر و تونر مارک خوب بخر. با میسلار واتر اول آرایشت پاک میکنی، با شوینده میشوری و بعد تونر میزنی که کاملا از آلودگی و آرایش پاک شه صورتت. بعدشم آبرسان و مرطوب کننده میزنی.

خودم و هرکی اطرافمه دیدم روزی دوبار شستن و روتین زیاده رویه و پوست تحریک و نازک میکنه روزی یکبار شست ...

شست و شو بله روزی دو بار زیاده. شستن یک مرتبه. آبرسان ‌و مرطوب کننده تا دو بار اوکیه و گاهی نیازه واقعا. ضدآفتاب بی رنگ هم که واجب. سرم هم خوبه ولی اکثرا قوی ان. هفته ای یک بار کافیه مصرف شون