یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهر من چند سال منو به معنای واقعی میپرستید ولی چند وقته متاسفانه بیماری روانی گرفته و ۳۶۰ درجه تغییر کرده ولی باز اون ذات خوب قبلیش تو بعضی رفتاراش داره
گمش کن بابا . برو مهریه تو بذار اجرا تا قهر یادش بره مرتیکه
میگه تو درس نمیشی همش ب من میگه بد بداخلاق ولی همچین نیس اصن اشتباهاتشو قبدل نمیکنه.منم اونروز گفتم اگ فک میکنی درس نمیشم برو پی کارت یبار دگ بگه میگم مهریمو بده از خونت برم تو ک منو نمیخای
بخاطر بچم موندم .بابامم معتاده نمدونم با بچم کجا بمونم کار پول پس انداز هیچ ندارم
اینارم میدونه . بیشتر شیر شده . . عزیزم یه هدف برا خودت بزار . مثلا من بودم درس میخوندم. اینجوری خودت از فکر شوهرت رها کن. فک کن مرده. به بچت برس . اگه پول داری برو باشگاه. اگه نداری دوستی پیدا کن یکی دو ساعت بروپیاده روی . یه جورایی فک کن مرده. دکتر هلاکویی خیلی حرفاش خوبه . سرچ کنن ببین در مورد قهر کردن زیاد همسر چه راهکاری داده. به نظرم رو خودت کار کن .