2777
2789

خوب کردی 

به هر حال میدونه با اجبار باهاش هستی و اگه اونم بخواد سکوت کنه چند سال دیگه در برابرت حق به جانب نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک تو سرت اسی نفهم کودن چرا اصلا نامزدش شدی جسارت کردم ببخش احساس کردم خواهرمی

روز خواستگاری هم زیر دست بابام داشتم کتک میخوردم حتی ی ساعت قبل نامزدی نذاشتن خواهرم

وای خدااا💔کاش به نامزدت میگفتی که دارن اجبارت میکنن و تو بهش حسی نداری تا اون یه بهانه میاورد و نام ...

خودش از اولم میدونست حسی ندارم ولی امشب کامل دلیلشو گفتم

روز خواستگاری هم زیر دست بابام داشتم کتک میخوردم حتی ی ساعت قبل نامزدی نذاشتن خواهرم

خب فردا بشین باهاش صحبت کن همه چیو بگو بگو روز خواستگاریم به زور کتک بله رو بهت دادم خلاصه طوری سیاستمندانه رفتار کن اگه جدا هم شدین بعدش نشه دشمن خودت وخونوادت ..که آسایش ازت میگیره

خودش از اولم میدونست حسی ندارم ولی امشب کامل دلیلشو گفتم

حسی نداشته باشی خیلی فرق داره با اینکه رو کسی دیگه حس داشته باشیییی

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

خوب کردی به هر حال میدونه با اجبار باهاش هستی و اگه اونم بخواد سکوت کنه چند سال دیگه در برابرت حق به ...

من ک الان دارم با فکر ب یکی دیگ بهش خیانت میکنم بذار بدونه

امیدوارم تموم بشه

من ک الان دارم با فکر ب یکی دیگ بهش خیانت میکنم بذار بدونهامیدوارم تموم بشه

ای کاش ازش میخواستی خودش تمومش کنه و به پدرت بگه پشیمون شده تا تو هم درگیر پدرت نشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی