2777
2789
به نظرم درسها نسبت به زمان ما خیلی سختر شدن بچه ها گناه دارن معلم ها خیلی فشار میارن دختر من تازه کل ...

آره همینطوره و مشکل بعدی اینکه اینا خط در میون مدرسه هستن.تو ماه گذشته پسر من دو هفته تعطیل بود.هر چی هم یاد یگیرن فاصله می افته و فراموش می‌کنند.من هر چی هم‌تمرین کنم باز بچه تو مدرسه و همراه با دوستاش و آموزش معلم بهتر یاد میگیره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عزیزم فشار اوردن وسرزنش نتیجه عکس داره، تاجایی که میتونی باهاش تمرین کن و ازهرجا دیدی دیگه خسته شده ...

یکم مینویسه استراحت میکنه بعد به سختی میادبنویسه.بخداخسته کرده منو.درس خون نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فشار اوردن وسرزنش نتیجه عکس داره، تاجایی که میتونی باهاش تمرین کن و ازهرجا دیدی دیگه خسته شده ...

دقیقا مامان من میگفت دختر درس خوندنش فایده نداره بها نمیدا زیاد به درسام،من عاشق درس و مدرسه شدم 

برعکس برا داداشم میگفت پسر باید درس بخونه کاره ای بشه، داداشم فراری بود از مدرسه😅

دختر منم همینطوره مدام باید بهش بگی عصبانی بشی یا بترسونی که به معلمت میگم تا بیاد انجام بده دیگه میخوام ولش کنم

اگر مدرسه دولتی هستید میگید سخته باید بزارید مدرسه غیر انتفاعی تا اون موقع سر به بیایون بزارید😂کلی مبحث و سوال و تمرین و متن خارج از کتاب میدن

سوالات تیز هوشان برا بچه های عادی😐

کلی تکلیف که چند ساعت وقت میگیره

سعی کنید گاهی نقش شاگرد بازی کنید مثلا از پسرتون بخواهید به شما دیکته بگه بعد غلط هاتون تصحیح کنه رونویسی از درس ممنوع چون تو نگارش مینویسه دیگه 

کلمات مهم درس ها رو بگین رو کاغذ رنگی بنویسه بعد ازش بخواهید با کلمات سخت به کمک هم ی داستان درست کنید و اون داستان بنویسه چون شما میخواهید یادگاری نگهش دارید تو ریاضی با بازی و ملموس بودن که یاد می گیره نه با مفهوم سازی 

برای علوم مثلا گل بازی دوست داره با هم گل بازی کنید و مفاهیم ساده رو یاد بدید در خصوص مثلا زمین پاک

فشار شما دردی دوا نمیکنه، اگه دیدی یه شب درس ننوشت اصلا اهمیت نده،یک باز فقط بعد ازظهر بهش بگو بیا تکالیفت زا انجام بدیم، اگه گوش کرد که چه بهتر ،اگه اهمیت نداد دیگع نگو، شب که شد خودش میاد میگه درسام موندن ،کاملا جدی بگو من کاری ندارم ،انموقع که گفتم بیا انجام بدیم اهمیت ندادی، حالا خودت بشین انجام بده، به هیچ وجه سمتش نرو ،یا خودش انجام میده نصفه ونیمه و خسته میشه، یا انجام نمیده و صبح معلمش سرزنش میکنه، دوبار که اینکار کردی دیگه خودش میاد میگه بیا تکالیفم بگوو، گاهی وقتا باید از سرزنش وتنبیه شدن بچمون نترسیم ، باید یاد بگیره که مسوئول کاراشه