2777
2789
عنوان

رفتار زشت خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 19 پست
عزیزم من اگه دنبال اینا بودم که طلاهامو نمیدادم من شخص خودم ۷۰۰ میلیون طلا دادم در صورتی خانم ۱ میلی ...

اون نمیفهمه با کدوم شخصیت شما کنار بیاد؟ عروس مهربونی که طلا فروخت برای مادرشوهر  یا  عروسی ک موقع ارثیه میگه حق منه همش! 

خوب اگه این ارثیه از اموال پدر یا مادر شوهر هست باید به خواهرش سهمشو بدین وگرنه حرومه و براتون برکت ...

اشتباه گفتم گلم فقط خونه و یه تیکه زمین از پدر و مادرش هست که به اسم خودشه بقیه اموال به دلایلی که نمیشه گفت زده به اسم مادرش که همه اینا تو این ۳۳ سال عمرش از پول خودش خریده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون نمیفهمه با کدوم شخصیت شما کنار بیاد؟ عروس مهربونی که طلا فروخت برای مادرشوهر یا عروسی ک موقع ا ...

من اصلا این حرفو نزدم عزیزم من اصلا دخالت نمیکنم تو کارشون 

بقیه حرفامو بخون متوجه میشی 

اشتباه گفتم گلم فقط خونه و یه تیکه زمین از پدر و مادرش هست که به اسم خودشه بقیه اموال به دلایلی که ن ...

قانون میگه اگر به اسم پدر و مادر اموالی باشه برای همه بچه هاست

شوهرت واقعا اشتباه بزرگی کرده

قانون میگه اگر به اسم پدر و مادر اموالی باشه برای همه بچه هاستشوهرت واقعا اشتباه بزرگی کرده

اره متاسفانه خودمم میدونم اما موندم میخواد چیکار کنه به خاطر همین اموالی که زده به لسم مادرش بیمارستان هم به مسکل خورد گفتن ایشون نیاز ندارن به کمک وضع مالشون خوبه