2777
2789
عنوان

کلاس های قبل ازدواج بیایدددد

122 بازدید | 22 پست

بچه هااااا تورو خدا بگید چطور روتون شد تو روی شوهرتون نگاه کنید بعدش😱چه‌چیزایی میگن تو کلاس؟؟شرف و آبرو برامون باقی میذارن یا نه🤣توروخدا دلگرمی بدین به من ...من به زور تو چشا شوهرم نگاه میکنم نمیتونم برم کلااااسسسس😭😭😭😭

🧘🏻‍♀️📝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی ندارهههه باور کن ما رفتیم ۳ تا کلاس روانشناسی بود ۳ ساعتتت نابود شدیم یه کلاس بود جدا بود که او ...

آخه میگن کلاسی که با هم میرن زن و مرد بعد چند تا زوج دیگه هم هستن تو کلاس بعد عکس اونجاها رو نشون میدن و توضیح میدن و اینا واااای خاک ب سرممم😭😭😭😭🥺😱🤣

🧘🏻‍♀️📝
آخه میگن کلاسی که با هم میرن زن و مرد بعد چند تا زوج دیگه هم هستن تو کلاس بعد عکس اونجاها رو نشون می ...

وای نه ببین این کلاسا جداست زوجای دیگم هستن ولی جداست مختلط نیست جدا جدا میگن براتون 

ولی کلاسای مشاوره و ... باهم

وای نه ببین این کلاسا جداست زوجای دیگم هستن ولی جداست مختلط نیست جدا جدا میگن براتون ولی کلاسای مشاو ...

اون که جداست که هیچی ی کاریش میکنم...تو اون کلاسا که با همیم شنیدم چیزای ناجوری میگن آخه 😭🥺

🧘🏻‍♀️📝
چندسالته داری ازدواج میکنی؟😍 کی کلاس دارین؟ اصلا نگران نباش راجبش

21 ....نمیدونم ولی تو همین یکی دو ماهه ....اتفاقا خیلی نگرانم😂😂چون هنوز رو ندارم تو چشای طرف نگاه کنم بعد یهو برم کلاس😶‍🌫️😶‍🌫️

🧘🏻‍♀️📝
اون که جداست که هیچی ی کاریش میکنم...تو اون کلاسا که با همیم شنیدم چیزای ناجوری میگن آخه 😭🥺

پس چرا به ما چیزای ناجور نگفتن😭😂 البته شایدم گفتن برای من ناجور نبود 

ببین یکیش راجب احکام غسل بعد رابطه و یسری مسائل دیگه بود 

یکیش همون که جدا بود 

یکی مشاور رفتاری اخلاقی بود

یکی بارداری و جلوگیری و ...

اصلا خودتو درگیرش نکن واقعا قرار بگیری تو شرایط فقط نرمال رفتار کن