2777
2789
عنوان

کلاس های قبل ازدواج بیایدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
پس چرا به ما چیزای ناجور نگفتن😭😂 البته شایدم گفتن برای من ناجور نبود ببین یکیش راجب احکام غسل بعد ...

آخه شنیده بودم قشنگ عکس پزشکی اونجاها رو میذارن بعد درموردشون توضیح میده طرف که چی به چیه وااااییییی🤣🤣🤣مثلا عکس اونجای ما و مال اونا رو 

🧘🏻‍♀️📝
21 ....نمیدونم ولی تو همین یکی دو ماهه ....اتفاقا خیلی نگرانم😂😂چون هنوز رو ندارم تو چشای طرف نگاه ...

عزیزمم خوشبخت بشی انشالله💕 ماشاللههه حالا تا یکی دو ماه دیگه اوکی میشی😁 میخوای بیای باهم صحبت کنیم؟ سوالی داشتی بپرس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمم خوشبخت بشی انشالله💕 ماشاللههه حالا تا یکی دو ماه دیگه اوکی میشی😁 میخوای بیای باهم صحبت کنیم ...

قربونت مرسی ☺️...عزیزم خوشحال میشم کمکم کنید ⭐

🧘🏻‍♀️📝
آخه شنیده بودم قشنگ عکس پزشکی اونجاها رو میذارن بعد درموردشون توضیح میده طرف که چی به چیه وااااییییی ...

دیگه اگه طرفت از قبل چشم و گوشش باز باشه مطالعه کرده باشه عادیه فکر کن طرفت ندونه اصلا هیچی اون خیلی بده😭

دیگه اگه طرفت از قبل چشم و گوشش باز باشه مطالعه کرده باشه عادیه فکر کن طرفت ندونه اصلا هیچی اون خیلی ...

خب نه که ندونیم ولی خیلی سر به زیر و پاک به نظر میایم اصن ب زور ب هم نگاه میکنیم بخداااا اصلااا شرایط رفتن به کلاسارو ندارم اصلااااااااااا 😭😭😭😭😭

🧘🏻‍♀️📝
دیگه اگه طرفت از قبل چشم و گوشش باز باشه مطالعه کرده باشه عادیه فکر کن طرفت ندونه اصلا هیچی اون خیلی ...

راستی یه چیز دیگه فردا آزمایش دارم روز پنجم پریودمه نمیتونم آزمایش بدم؟؟؟قول و قرار هارو گذاشتیم بعد من یادم افتاد پریودم 😂😱🥺

🧘🏻‍♀️📝
خب نه که ندونیم ولی خیلی سر به زیر و پاک به نظر میایم اصن ب زور ب هم نگاه میکنیم بخداااا اصلااا شرای ...

دوران آشناییت حالا یا به قول خودت این یکی دوماه بگذره خوب میشید نگران نباش بعدم حالا بری کلاس اینقدر بقیه رو میبینی چقدر ریلکسن و همش به هم آویزونن به قولی یادت میره همه چیو