پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️حاجی اینا جدی جدی فکر میکنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فکر نکنم همچین چیزی واقعی باشه اینستا و غسال هاش از این حاشیه ها زیاد دارن آخه
آنلاین شاپ من خوراک محجبههاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریرنخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسریها بگم اینه: درصد چروک پذیریش صفر 🌸 بدون پرز و دون دون 🌸 بدون آبرفت 🌸 خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست 🌸 سبــک ، خُـــنک ، خوشرنگ🌸
والله اگه من مردم دیگه چیکار جسمم دارم نگاهش هم نمی کنم
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃