2777
2789
عنوان

کسی که میمیره اگه چشماش باز بمونه بخیه میزنن بهم پلکاشو

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست
دست بکشن بسته نمیشه؟فکر نکنم همچین چیزی واقعی باشه اینستا و غسال هاش از این حاشیه ها زیاد دارن آخه

چون غسال حق آسیب حتی جزئی به میت نداره

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

دست بکشن بسته نمیشه؟فکر نکنم همچین چیزی واقعی باشه اینستا و غسال هاش از این حاشیه ها زیاد دارن آخه

باید همون دقیقه ‌های اول چشم رو بست و گرنه بعدش بسته نمیشه 

آنیا آریا عشقای زندگیم 💚💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون جوونه و هنوز چشم انتطاره و امیدش ب زندگیمادر من چشم انتظار داداشم بود ک فوت کرد مرکار کردن چشماش ...

خدا بیامرزه؟ بخیه زدن یعنی یا الکیه

امضا ندارم اثر انگشت زدم

واقعیه

بسته میشه دوباره باز میشه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
خدا بیامرزه؟ بخیه زدن یعنی یا الکیه

ن گلم واقعا کسایی ک از دنیا میرن و چسم انتظارن چشماشون بازه

مادر منو چشماشو بخیه نزدن تا جایی ک میدونم 

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ن گلم واقعا کسایی ک از دنیا میرن و چسم انتظارن چشماشون بازهمادر منو چشماشو بخیه نزدن تا جایی ک میدون ...

آره عزیزم اینو متوجه شدم همون بخیه زدن رو گفتم الکیه یا واقعیه، فکر کنم الکیه

امضا ندارم اثر انگشت زدم

عموم همین هفته پیش مرد 

بعد دامادش میگه وقتی مرد دستاش طاق باز رو تخت بود 

دهانشم باز

من رفتم دستاشو جمع کردم گذاشتم کنار بدنش

ولی دهانش باز مونده بود

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

آره عزیزم اینو متوجه شدم همون بخیه زدن رو گفتم الکیه یا واقعیه، فکر کنم الکیه

اره بنظر منم الکیه