2777
2789
عنوان

نامزدم بهم زنگ زدم

218 بازدید | 11 پست

بخدا یه دیقه م نشده بود نامزدم رفته بود طبقه پائین ب من زنگ زده بود بعد صدا مادرشوهرم میومد ک ما رختا رو پهن کردیم توام بیا بخواب دیگه من گوشیو دور کردم نشونوم فقط

پریشبم بهش زنگ زد وسط حرفامون ک بیا بالا

خدایی یه جوری رفتار میکنن انگار اویزون پسرشونم😐

اصلا دیگه جواب تماساشو ندم به نظرتون؟ چون در طول روز زنگ نمیزنه فقط شبا ک اونم خونس

خیلی حالم بد شد عمم میشه مادرشوهرم انتظار نداشتم ازش حس خیلی بدی دارم

منم زودی خدافظی کردم هنگ کردم از رفتارشون با یه لحنیم گفت بخدا وای وای

تازه قبل زنگ زدنشم میگفت بابام میگه نرو پایین بشین حرف بزن

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

واکنش نشون نده

نذار متوجه بشن تونستن بهم بریزنت

باسیاست رفتار کن

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه چ سیاستی خیلی لحنش بد بود میگم اگه خانوادت اذیت میشن زنگ نزن

رفتار همسرت این مواقع چیه؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

مگه توروت بهت حرفی زدن ،جاشون همون پشت سرته اتفاقا تمارارو طول بده بزار تا ته بسوزن

آخه عمم ناراحت شه بابام ول نمیکنه منو

بعد نمیگه چقد پرروعه این؟

چوپ یه کاری کرد من بشنوم 

به نظرت جواب نامزدمو دیگه ندم؟

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'