2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یوتیوبر شو

درامدش خیلی زیاد نیست عزیزم، خیلیم شانسیه خیلیم اراده می خواد. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چطوراخه؟

باید ببینه توی چی استعداد داره. 

مثلا یکی رو میبینی صداش خوبه میشینه از روی رمان میخونه میبینی کانالش به درآمد رسیده. 

یا ولاگ درست میکنه یا آموزش هرچیزی مثل زبان یا کار هنری یا خیاطی یا هرچیزی 

خیلی شاخه های زیادی داره

یوتیوبر شو

اتفاق بهش حیلی فکر گردم شاید یروز استارتشو زدم  ولی فعلا دنبال کاریم گه تضمین شده باشه و اگه براش وقت گذاشتم حتنا نتیجه بگیرم ازش که خب یوتیوب اینطور نیست باید چندسال بدون پول فعالیت کنی تا بالا بیای

درامدش خیلی زیاد نیست عزیزم، خیلیم شانسیه خیلیم اراده می خواد.

خیلی هارو دیدم آقایون بخاطر درآمد بالای یوتیوب از اداره که کار رسمی داشتن استعفا دادن اما مداوم سه سالی حدودا ويدئو گذاشتن که بعد به درآمد خیلی بالا رسیدن. 

خیلی هارو دیدم آقایون بخاطر درآمد بالای یوتیوب از اداره که کار رسمی داشتن استعفا دادن اما مداوم سه س ...

اره همین، باید مدت زیادی تولید محتوا کنن. واقعیتش کار هر کسی نیست. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اتفاق بهش حیلی فکر گردم شاید یروز استارتشو زدم ولی فعلا دنبال کاریم گه تضمین شده باشه و اگه براش وق ...

اره موافقم. منم چندبار شروع کردم ولی خب پروژه شکست خورد😶میخوام دوباره شروع کنم. زبانت خوبه؟ شنیدم تو یه سری سایتا میتونی به خارجی ها زبان درس بدی و درامدت دلاری میشه؟ 

اتفاق بهش حیلی فکر گردم شاید یروز استارتشو زدم ولی فعلا دنبال کاریم گه تضمین شده باشه و اگه براش وق ...

افرین تضمین شده

اره موافقم. منم چندبار شروع کردم ولی خب پروژه شکست خورد😶میخوام دوباره شروع کنم. زبانت خوبه؟ شنیدم ت ...

چرا شکست خوردی عزیزم؟

خیلی هارو دیدم آقایون بخاطر درآمد بالای یوتیوب از اداره که کار رسمی داشتن استعفا دادن اما مداوم سه س ...

یوتیوب واقعا خوبه ولی جدای از بگیر نگیرش هزینه هاشم زیاده ولی به نتیجش میرزه اما من فعلا دنبال شغلیم که کار کنم و پولمو بگیرم نه اینکه الان کار کنم ۳ سال دیگه کم کم مول بیاد دستم اما واقعا دوست دارم تدی یوتیوب فعالیت کنم 

اره موافقم. منم چندبار شروع کردم ولی خب پروژه شکست خورد😶میخوام دوباره شروع کنم. زبانت خوبه؟ شنیدم ت ...

میدونی یوتیوب به عنوان شغل دوم سخته، چون انرژی و زمان و انگیزه می خواد

چرا شکست خوردی عزیزم؟

ویوهای ویدئوم خیلی کم بود و یکی از دلایلشم این بود که صدا و صورت خودم نبود و همین باعث میشد کسی جذب ویدیو نشه. چون ویدیو اموزشی بود حتما مخاطب نمیتونست باهاش ارتباط بگیره. منم هنوز با رونمایی خودم تو ویدیو کنار نیومدم ولی از بس درامدش خوبه میخوام بعدها باز امتحان کنم