2777
2789
عنوان

میشه مادرانه بهم بگید چیکار کنم با خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای ببخشید اینو میگم این خانواده شوهر تو داری ؟! اینا دیگه چین؟!پدر جاریت میکرد بنام دختر خودش نه پس ...

خانواده ی شوهر که از خداشه!

به پدرشوهرم میگفتم، میگفت به من چه دخترشون و سفت نگه میداشتن!

من دختر خودم و تا عروسی نذاشتم شب بره خونه ی دامادم..

اونام عرضه داشتن ، دخترشون و صیغه پسرم نمی کردن!

اوووف الان چه خر کیفی هستن بیا و ببین فقططططط

جاری منم عقد موقت کردن...هی اومد و رفتحتی گاهی شب اونجام خوابید😐تهش دختره بیچاره رو ۳ سال صیغه هی ت ...

اصلا عقد موقت نداریم، اسمش صیغه س ، چون هر وقت بحوان میتونن به دختر بگن  ببخشید معذرت میخوام، هرری

با یه خونه و ماشین از سمت پدرعروس عقد کرد😐

وای عزیزم

چ دامادگلی...مبارکش باشه

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

به بهانه اینکه تکلیفت رو روشن کنن، بهانه نمیخواد، نمیخواد به زبون بد بگیخیلی اروم و منطقی و بدون حاش ...

دیگه نمیرم

الان جدی با همسرم صحبت کردم گفتم فردا زنگ بزنه به مامانم

دیگه نمیرم الان ده روزه نرفتمهمش دارم میپیچونم

اونا دارن تو رو میپیچونن، نه تو اونا رو، به خودت بیا. با صیغه زنش نیستی چون‌نه تو شناسنامشی نه هییییچ جای دیگه. ولش کن بره گمشه

خدا بت صبر بده با این قوم شوهرت

من کلا از اول شناختمشون...

خیلی باهاشون رسمی برخورد کردم...

حتی اسمم رو بدون خانم نمیگن!

نهایت ساای دو سه بار یه شام میرم و میام...

به جاریمم خیلی گفتم عزت خودت و حفظ کن تو جو بود فکر میکرد من حسودیم میشه اون میره و میاد خونه مادرشوهر😁😅

دیگه نمیرمالان جدی با همسرم صحبت کردم گفتم فردا زنگ بزنه به مامانم

نباید بگی، چاه باید از خودش آب در بیاره ، تو طول تاریخ پسر که دختری رو خواسته رفته خواسنگاریش نه اینکه احتیاج به یادآوری دختر باشه ، ولش کن 

خانواده ی شوهر که از خداشه!به پدرشوهرم میگفتم، میگفت به من چه دخترشون و سفت نگه میداشتن!من دختر خودم ...

اسی بخون، پس فردا پیش بچه ت و تتمین نیاز مالیش شرمنده ای تغییر نکنی، اونوقت نیای اینجا تاپیک بزنی ها

منم شب تاحالا نموندم تهش شام رفتم

ببین حمایت خانواده ات و نداشته باشی بعدا پشیزی تو خونه ی شوهر بهت احترام نمیذارن!

به حرف مادرت گوش بده لطفا...

گفتم‌من نمونه اش و دیدم جاریم!

واقعا خیلی خردش کردن!

حتی همین الانم میکنن...

پدرش و حتی فحش دادن...

پدرش لج کرد بعد عقد نه جهزیه، هیچی نداد به دخترش...

گفت تو من و کوچیک کردی!

خونه دادم به ازای عقدت، جای اینکه بیان التماسم دختر بگیرن رفتم التماسشون دخترم و گرفتن!

الان جاریم عین سگ پشیمونه!

اونموقع ادعای عاشقیش میشد...

مگه خونه ی بابات یا لقمه نون نداری بخوری افتادی دنبال شوهر...

طوری عزت داشته باش که بیان التماست کنن!

هنوزم دیر نشده، به حرف بزرگترات گوش بده