2777
2789
عنوان

میشه مادرانه بهم بگید چیکار کنم با خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 64 پست
یعنی صیغه محرمیت خوندی؟ بعد رفته خونه مادر شوهر؟ خب آشو با جاش تقدیم کردی دیگه دنبال چی بدون؟ من جات ...

افرین ب اعتماد ب نفست وعاقلیت 

معلومه خیلی پخته ای

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جاری منم عقد موقت کردن...

هی اومد و رفت

حتی گاهی شب اونجام خوابید😐

تهش دختره بیچاره رو ۳ سال صیغه هی تمدید کردن و عقدش نکردن!

آخرشم برادرشوهرم گفت خونه ندارم عقدت نمیکنم، شرایط ندارم...

بابای دختره برای آبروش یه خونه زد به اسم پسره که فقط بیاد دخترش و عقد کنه و ببره😐😐😐😐😐

والا دختر من بودی اسی پارت میکردم عقد نکرده پاشی بری خونه مادرشوهر تازه عقد هم کردی فقط برا شام هفته ...

موندم چطور پدر مادرش اجاره میدن من تو عقد یک شب برا کلیپم خونه نبودم اونم ک سوییت زنانه مردانه بود با بچه های آتلیه اگر بدونی بابام چکار کرد شرفمونو برد از ترس با داییم رفتم خونه 

مینیمال 
خب به چه بهانه ای دیگه نرم

به بهانه اینکه تکلیفت رو روشن کنن، بهانه نمیخواد، 

نمیخواد به زبون بد بگی

خیلی اروم و منطقی و بدون حاشیه  رک و راست به همسرت بگو مثلا تا دو هفته دیگه بابام وقت داده که رسمی کنیم و خانوادت باید زنگ‌بزنن، کلا باید خانواده داماد زنگ بزنن ، خانوادت حق دارن

شماهم دیگه خودتو سبک نکن با محرمیت بی مدرک چهارروز اونجایی فردا بزنن زیر همه‌چیز، اونی که اینده اش تباه میشه شمایی

تا وقتی رسمی نشدی نباید بری

خب به چه بهانه ای دیگه نرم

بیکار ول نگرد برو سرکار بعد بگو خستم حال ندارم کار دارم فلانم بهمانم

بگو تو (شوهرت) بیا خونه ما 

اومد خودت و خانوادت خیلی بهش محل ندین

کلا به شوهرت و خانوادش خیلی محل نده

خودتو سبک و بی ارزش کردی 

میگن دختره که هر روز این جاست دلمون امنه دیگه عقدش کنیم ک چی بشه ب همین خاطر هیچ حرکتی نمی‌زنن

چند سالته ؟

جاری منم عقد موقت کردن...هی اومد و رفتحتی گاهی شب اونجام خوابید😐تهش دختره بیچاره رو ۳ سال صیغه هی ت ...

وای ببخشید اینو میگم این خانواده شوهر تو داری ؟! اینا دیگه چین؟!

پدر جاریت میکرد بنام دختر خودش نه پسر

جاری منم عقد موقت کردن...هی اومد و رفتحتی گاهی شب اونجام خوابید😐تهش دختره بیچاره رو ۳ سال صیغه هی ت ...

حالاعقد کرد گل پسرمون یاهنو ز ناراضی یود؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

امیدوارم رابطه ج برقرار نکرده باشی 

یکی از آرزوهای همیرم تو نامزدی این بود دستمو بگیره بهش اجازه ندادم تا توی محضر حلقه انداخت دستمو لمس کرد 

تو عقد هم خونه شون نمیموندم همیشه هم با برادرم میرفتم خونه شون واسه همینم سریع خودشو جمع کرد کلا عقدمون شش ماه بود

مینیمال 
بهش بگو نیومدن هم به درک که یاد بگیره، خودشو خوار کرده

دقیقا 

ما ۴ ماه پیش برای داییم یکی از دخترای فامیل رو عقد کردیم محضری نکردن فقط صیغه محرمیت...

مادر دختره تابحال نزاشته دختره بیاد خونه مادرر شوهرش😑

حتی دختره با داییم بخوان یک ساعتی برن بیرون مادر دختره باهاشون میره ک مبادا اتفاق عاشقانه ای بین شون بیوفته