2777
2789
عنوان

حرفای نامزدم در مورد کادو های یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 129 پست
من دوماه بعد عقدم یلدا بود اصلا انگار نه انگار هیچکی هم به روی خودش نیاورد☹️

نیارن بهتره تا که اینطوری از دماغم دربیاره بخوره تو سرش اینقدر زحمت کشیدیم یه ذره به چشمشون نیومده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=366093936]یه شال گرفتیم مجرده گفتیم یه کادو هم برای اون معلومه خانواده همسرت زیادی پرتوقعن وا ...

آره زیاد ارزش دادیم اینم عوض تشکر شون بوده مامانم اینقدر زحمت کشیده یه ماه فقط در حال خرید بودیم هم لباساش هم وسایل تزیین 

نیز که شرایط اقتصادی خیلی عالیه هر روز مراسمات مختلف رو میشه و هر روز هم مجلل تر میشه.شب یلدا هم شده ...

این قصه سردرازداردبه قول قدیمی ها...قدیم نهایت جشن حنابندون وعروسی بود..الان یلدا .اعیادوجشن حاملگی وزایمان وسیسمونی..هزارجورجشن دیگه باب کردند ..فقطم به خاطرچشم وهم چشمی

شوهرت خیلی رو مخ و خاله زنک هست یکم بیشتر فکر کن برای ادامهفردا روز توی تمام کارهای شخصی و خصوصیت هم ...

آره ذهنم خیلی درگیر شده با این حرفاش 

کمتر پسری دیدم اینقدر از پدرزن توقع داشته باشه می‌ترسم فردا بیاد خونه و ماشینم بخواد 

عزیزم دوران نامزدی و عقد دوران شناخته.این رفتارها از یک آقا عجیبه و جالب هم نیست.حتما مشاوره برین.ای ...

اصلا موندم چیکار کنم بخدا

همش هم فکر می‌کنه حق با خودشه 

میگم مرد اینقدر خاله زنک نمیشه میگه مرد و زن نداره همه چی باید متقابل باشه مگه مرد آدم نیس 

اخه متقابل اینجا مفهوم نداره.طبق شرع و قانون و عرف مرد سرپرست خانواده ست و نفقه هم گردنشه و باید برا ...

همون دیگه بهش گفتم من همسر توام تو برای من خرید میکنی ولی من درآمد ندارم بابام اینا رو هم لطف میکنه برات میگیره ولی فقط حرف خودشو میگه که باید متقابل باشه 

اشتباه کردیم دیگه تقصیر مامانمه همش میخواد محبت کنه بهشون آخرم اینطوری میشه

اگر اینبار حرف زد بگو بیا خونمون ریز خرج های خودت و پدرم و مادربزرگ و خاله و...رو جمع بزنیم هرچی کم و زیاد بود بهت پرداخت کنم

خیلی پررو ا پذیرایی و شام و زحمات و هدایا رو ندیده گرفته

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫