2777
2789
عنوان

حرفای نامزدم در مورد کادو های یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2919 بازدید | 129 پست
این حرف دهن خودش نیست .نه اندازه خریدید ما کلا رسم داریم فقط برای عروس میخرن داماد هیچی .برای خواهرز ...

یه طلا یه گرمی آورده میگه چرا جبران نکردین همه النگو میبرن توقعی هم ندارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند قلم آرایش کمتر گرفتین که اونم فردا چندتا لاک و رژ لب و رژ گونه بخر بهش بده بگو خواهرت بهت یاد بده طرز استفادشو

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اون حرفای مادرشه چون مردا نمیشینن ریز به ریز بررسی کنن. ما رسم یلدایی برا داماد نداریم فقط عروس

مادر نداره نامزد من این اخلاقو داره 

تو خرید عقد چون اونا انگشتر نشون خریده بودن دقیقا همون مقدار کت شلوار برداشت که عوضش دربیاد 

حالا لباسای منو خودش با خواهرش رفته خریده منم براش خودم گرفتم اومده میگه چرا منو نبردی میگم خب همون ...

عزیزم دوران نامزدی و عقد دوران شناخته.این رفتارها از یک آقا عجیبه و جالب هم نیست.حتما مشاوره برین.ایشون باید تغییراتی دردیدگاه و رفتارشون بدن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
مادر نداره نامزد من این اخلاقو داره تو خرید عقد چون اونا انگشتر نشون خریده بودن دقیقا همون مقدار کت ...

چقدر عجیب

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
یه طلا یه گرمی آورده میگه چرا جبران نکردین همه النگو میبرن توقعی هم ندارن

چه‌ پرتوقع😐

احتمالا انتظار طلا داشته

وای واقعا چقدر‌ بد ک مرد اینقدر‌ پرتوقع و پررو باشه، طفلک پدر‌ و مادر‌ شما 

حتما برای جهزیه و... هم همینه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مادر نداره یه خواهر داره اینقدر با سیاست تو ظاهر با من بهترین رفتارو داره اما همیشه پرش میکنه نامزدم ...

اخه متقابل اینجا مفهوم نداره.طبق شرع و قانون و عرف مرد سرپرست خانواده ست و نفقه هم گردنشه و باید برای خانمش خرید کنه ، کادو بده ووو ولی پدر شما چه وظیفه ای داره در قبال ایشون ؟؟!!

به جزء لباس موادخوراکی هم آوردند؟به نظرمن همسرت چشمم به دهن بقیه است بمانداین حرف ازکجااب می خوره

میوه و آجیل و کیک و پشمک 

ما هم برای پذیرایی گرفته بودیم باز جدا گرفتیم خونشون هم بردم انگار ما دو بار گرفتیم خوراکی