2777
2789
عنوان

شبا ارتعاش کائنات بالاست🌌بیاین وایب مثبت بفرستیم برای هم💪🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 67 پست

#نکات_آموزشی

❣چگونه خواسته ام را بدست آورم؟

اینکه خواسته هایی زیبا و زندگی بخش در درونتان شکل میگیرد نشانه این است که شما در مسیر صحیح قرار دارید و درخواست نمودن با عشق، احساسات زیبایی را بر میانگیزد و کائنات به این احساسات پاسخ میدهد، هر خواسته ای فرکانسی دارد که طبق قوانین کائنات باید خود را هم فرکانس آن قرار دهید تا به آن دست یابید،شما با قدرت درونی " توجه کردن" می توانید به هر خواسته ای و بدون هیچ محدودیتی دست یابید.

🍃یک رابطه عاشقانه میخواهید با توجه کردن به روابط زیبا و عاشقانه فرکانس عشق بدهید تا جذبش کنید.

🍃پول و ثروت و درآمد عالی میخواهید پس با توجه کردن به فراوانی ها و تایید هر روزه آنها فرکانس ثروت بدهید تا جذبش کنید.

🍃سلامتی می خواهید با توجه کردن به اعضاء سالم بدنتان و سپاسگزاری عمیق فرکانس سلامتی بدهید تا سلولهای سالم با فرکانس سلامتی تولید شوند.

و باور کنید که تمام زندگی دست خود شماست، اگر از مسیر صحیح حرکت کنید و با  خودتان را متوقف نکنید به همه چیز خواهید رسید، آنگاه عشق هم می آید، پول و ثروت که یکی از معنوی ترین نعمتهای خداوند هست هم داده میشود، سلامتی هم به شما بخشیده میشود، آنگاه همه چیزهای خوب در زندگیتان پدیدار خواهد شد، تنها کافیست باورهای صحیحتان را تقویت کنید.🍃🍃🍃🍃

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

جملات تاکیدی :

آنچه به من تعلق دارد به سوی من روان شده است؛ من در مدار و فرکانس دریافت قرار دارم.

کائنات با من بسیار سخاوتمندانه رفتار میکند..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

• جملات تاکیدی :آنچه به من تعلق دارد به سوی من روان شده است؛ من در مدار و فرکانس دریافت قرار دارم.کا ...

👍 احسنت ♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

قدرتمند ترین زمان برای تغییر برنامه ضمیر ناخودآگاه، هنگام خواب است. وقتی در حالت خواب آلودگی ، نیمه خواب و نیمه بیدار هستی،بذر این فکر را در ذهنت بکار که قادر به انجام هر کاری در زندگی ات هستی.

آخرین فکرت قبل از خواب عبارت 《❤️خودت رو باور داشته باش.❤️》 باشد، چون همان اخرین فکر هنگام خواب آلودگی  به ضمیر ناخودآگاه تو القا میشود و ضمیر ناخودآگاه هم می پذیرد که آن فکر واقعی است.....

☘🌺☘🌸☘

📚قهرمان

👤راندا برن

جمله هایی که ثروت رو به زندگیت سرازیر میکنه :

1- خدایا سپاسگزارم که ثروتی عظیم در حد خدایی خودت بمن و خانواده ام عطا کردی.

2- خدایا سپاسگزارم که هر روز درهای جدیدی از ثروت،برکت و فراوانی را به روی من میگشایی.

3- خدایا سپاسگزارم که اینقدر بی حساب و کتاب بمن ثروت میبخشی که من بتونم بی حساب و کتاب خرج کنم.

4- خدایا سپاسگزارم که به من ذهنی ثروتمند ، جسمی پربرکت و روحی جذب فراوانی بخشیدی.

5- خدایا سپاسگزارم که آگاهم کردی تا در مدار ثروت کائنات قرار بگیرم.

6- خدایا سپاسگزارم که هر روز از بی نهایت راه ثروت های مادی و معنوی رو به زندگی من سرازیر میکنی.

اگه قانون جذبی هستی سلام😁🤚

سلاممم😁😊♥️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
خدایاشکرت بهترین روزای عمرم توراهه دارن میان سمتم 😍شادی و جشن به سوی من روانه شده😍😍خدایاشکرت پول ...

خدایا شکرت👍😍

• با گفتن این جمله ها به بدنت احترام بزار :

بدن شما یک شفادهنده‌س فقط کافیه با جملات مثبت باهاش صحبت کنید؛

بدن عزیزم همونطور که هستی دوستتدارم.

متشکرم که همراه من هستی،اگه احساس میکنی که به هرشکلی از تو سواستفاده کردم لطفا منو ببخش؛

برای جابه جا کردنم از تو متشکرم،برای نفسکشیدنم از تو متشکرم،برای طپش قلبم از تو متشکرم.

بدنت رو شریک خودت تو زندگی بدون نه خدمتکارت.. :)

۵ جمله تامل برانگیز از لوئیز هی :

1- من دریافتم که جهان هستی قدردانی و شکرگزاری رو خیلی دوست داره؛هرچقدر شکرگزار تر باشید چیزهای بیشتری بدست میارید.

2- مهم نیست که در کجای کره زمین زندگی می‌کنیم یا شرایطمون چقدر دشوار بنظر میرسه ؛ما توانایی،قدرت و استعداد غلبه برمشکلات و فراتر رفتن از اون شرایط رو داریم.

3- اینو به یاد داشته باشید که شما سال ها از خودتون ایراد گرفتید؛خودتون رو سرزنش کردید و از این کار هیچ نتیجه ای نگرفتید..حالا بیاید خودتون رو تایید کنید و بپذیرید و اون موقع ببینید چه اتفاقی میوفته... :))

4- بالاترین راه برای داشتن همه چیز عزت نفس هست.هر روز صبح که بیدار میشید در آینه با عشق و جملات مثبت با خودتون صحبت کنید و عزت نفستون رو بالا ببرید.

5- شما نیازی به حل کردن همه مسائل ندارید.تفکرتون رو درست کنید؛سپس مسائل خود به خود حل میشن..

❣اگر مدام توقع داشته باشيد که اتفاقات خوب برايتان رخ دهد، ميزان شانس خود را در زندگی افزايش می‌دهيد.

هر روز تکرار کنيد: می‌دانم امروز يک اتفاق عالی برايم می‌افتد. 🍃🍃🍃

❣اگر مدام توقع داشته باشيد که اتفاقات خوب برايتان رخ دهد، ميزان شانس خود را در زندگی افزايش می‌دهيد. ...

آفرین👍♥️

❣حس ارزشمندی را در درونت بیدار کن؛

هر روز به خودت بگو که،

🔹من انسان ارزشمندی هستم.

🔹من شایسته بهترینها هستم.

🔹من لیاقت ثروتمند شدن را دارم.

🔹من لیاقت آرامش را دارم.

🔹من شایسته بهترینهای زندگی هستم🍃🍃🌱

•من به طور طبیعی پول جذب می‌کنم.
•من و پول دوستان صمیمی هستیم.
•پول به سمت من جریان می‌یابد.
•حساب بانکی من مملو از پول است.
•من عاشق پول هستم.
•جیب من همیشه پر از پول است.
•من عمیقا احساس پولداری میکنم.
•پول مانند آبشار به سمت من جریان می‌یابد.

#ارتعاش_ثروت

#پول