2777
2789
عنوان

شبا ارتعاش کائنات بالاست🌌بیاین وایب مثبت بفرستیم برای هم💪🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 67 پست
📗از خدا بخواه، او می‌دهد📝استر و جری هیکسشما خالق واقعیت خود هستید؛ چه این را بدانید چه ندانید. تجر ...

فوق العاده فوق العاده 😍👍 اگه میشه بازم بزار برامون🙏♥️🌺

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتن این شکرگزاری تو زندگیت معجزه میکنه :

1- خدایا شکرت که زندگیم پر از برکته.

2- خدایا شکرت که به زندگیم خیر و خوشی میرسونی.

3- خدایا شکرت که رزاقی و به من روزی فراوون و حلال میرسونی.

4- خدایا شکرت که همیشه حمایتم میکنی.

5- خدایا شکرت که نعمت ارزشمند سلامتی رو تو وجودم حس میکنم.

6- خدایا شکرت که منو تو مسیر درست قرار میدی.مسیری که توش سرار خیر ،برکت و عشق ،پاکی و آرامشه.

7- خدایا شکرت که در مسیر آگاهی قرار دارم و هر روز در حال ارتقای خودمم.

8- خدایا شکرت که هر روز احساس ارزشمندی بیشتری نسبت به خودم پیدا میکنم.🍃🍃🍃

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

❣كائنات چطور به ما پاسخ مي‌دهد؟

با كائنات شفاف صحبت كنيد صحبت كردن با كائنات صرفا از طريق تكلم نيست زبان كائنات زبان احساسات است شما ميتوانيد در هر زمان ارزوهايتان را با احساساتتان به كائنات منتقل كنيد وهر اندازه احساس شما تمايل به سمت قدرت عشق داشته باشيد يعنى درخواستتان واضح تَر به كائنات ارسال شده است ارزوهايتان را با جزئيات تجسم كنيد وبا انها به رويا برويد شوق زيادى را در وجودتان احساس كنيد وتا ميتوانيد بر انچه ميخواهيد متمركز شويد. يك زندگى رويايى، يك رابطه عاشقانه، موفقيت در كار، درامد عالى، همه وهمه ابتدا بايستى در ذهنتان شكل بگيريد چرا كه نود درصد خلق زندگى ذهنى است بنابراين خواسته تان را با همان جزئياتى كه ميخواهيد و واضح تصور كنيد و ان را به كائنات سفارش دهید

❣یکی از ساده ترین و سریع ترین راه های تبدیلِ روحیه ی منفی به مثبت،شکرگزاری است.

چیزهایی که می توانید بخاطرِ آن خدا را شکر کنید و قدردان باشید را یادداشت کنید.

مانند نور خورشید،باران، سقفی که بالای سرتان است، سلامتی تان،زیبایی، یک فیلم یا آهنگ زیبا، دوستان و خانواده ی خوبتان، همکارانتان و…

یک دقیقه امتحان کنید و ببینید چه تاثیر خوبی بر احساستان خواهد داشت.فقط همین امروز بکوشید بیازمایید آیا می توانید یک روز را به گونه ای سپری کنید که هیچ گونه سخن منفی بر زبان نیاورید یا خیر؟ شاید اینکار به راستی دشوار باشد، اما شما می توانید به طورِ امتحانی آن را برای یک روز بیازمایید.

بسیاری از ما نمی دانیم در طول روز چقدر منفی گویی می کنیم، اما پس از اینکه یک روز به سخنانمان توجه کردیم، به این موضوع پی می بریم.

این نکته را به یاد داشته باشید: بر زبان آوردن هرگونه سخن منفی یا گله و شکایت کردن سبب می شود همان امور به زندگیتان جذب شوند🍃🍃

جملات تاکیدی قوی برای تغییر باورها :

1- خدایا شکرت که در مسیر درست خوشبختی و حال خوب افتادم.

2- خدایا شکرت که روز به روز ادمی محبوب تر موفق تر و مورد احترام تری میشم.

3- خدایا شکرت که اعتماد به نفس عالی پیدا کردم و عاشق خودم شدم.

4- الهی شکرت که به اینده قشنگی که دارم ایمان دارم.

5- خدایا شکرت که پول زیادی تو زندگیمون جریان داره.

6- خدایا شکرت که تو زندگیم انقدر اتفاقات عالی میوفته که حد نداره.

7- الهی شکر که روز به روز سر حال تر میشم،
خدایا شکرت که زندگیم راحته و همه کارهام به سرعت جلو میره.

❣یکی از ساده ترین و سریع ترین راه های تبدیلِ روحیه ی منفی به مثبت،شکرگزاری است.چیزهایی که می توانید ...

👍👍👍👍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

اگه معجزه میخواید این جملات رو هر شب به خودتون بگید :

1- امروز گذشت و زندگی در همین لحظه جریان داره.

2- من خدای بزرگی دارم که هر لحظه حمایتم میکنه‌.

3- من یک انسان فوق العاده و پر از توانایی های خاصم.

4- امشب برای من پر از شگفتی و معجزه اس.

5- امشب کائنات منو شگفت زده خواهد کرد.

6- من بهترین هستم و همیشه بهترین هارو انتخاب می‌کنم.

7- من به هر چیزی که تصور می‌کنم به راحتی میرسم.

8- من خیلی خوش شانس و خوش یمن هستم.

9- امشب در های ثروت و نعمت جهان به روم باز میشه.

10- امشب سر آغاز بهترین روز های زندگی من هست.

این جملات طلایی رو بنویسید و به مدت ۳ هفته هر شب قبل از خواب با حس عالی تکرار کنید.مطمئن باشید اتفاق فوق العاده ای براتون پیش میاد.از معجزه کلمات غافل نشید.🧍

• اگه معجزه میخواید این جملات رو هر شب به خودتون بگید :1- امروز گذشت و زندگی در همین لحظه جریان داره ...

😍😍😍😍😍😍

جملات تاکیدی :

با من تکرار کن:

آغوش من برای پذیرش تمام خیر و شادی و فراوانی برکات کائنات باز هست.

کائنات تنها اون چیزی رو به تو میبخشه که تو در هوشیاری خودت خودتو در سطح استحقاق داشتنش میدونی!و بله تو میتونی هر روز این هوشیاری رو وسعت ببخشی.خزانه کائنات به روی تو بازه.

با مراقبه ،با تکرار جملات تاکیدی، با پاکسازی، تعادل سازیها، با تکرار مانترا و … تو در این خزانه سپرده گذاری میکنی.

❣ با خودت تکرار  کن؛

«امروز از هر سو عشق می بارد

خدایم عاشقانه مرا دوست دارد و لطیف ترین عاشقانه هایش را برایم می آفریند

من شادمان و خرسندم.

خداوندا سپاسگزارم»🍃🍃

• جملات تاکیدی :با من تکرار کن:آغوش من برای پذیرش تمام خیر و شادی و فراوانی برکات کائنات باز هست.آغو ...

👍👍👍👍👍♥️♥️♥️♥️

❣تو ثروتمند هستی...

شاید تصور کنی این متن بطور اتفاقی به دست تو رسیده اما باور کن در این جهان هیچ چیز اتفاقی نیست.

این نوشته پر از انرژی مثبت و قدرت باور نکردنی است و کسانیکه به آن ایمان داشته باشند تحولات عجیبی را در زندگی خود تجربه می کنند.

اگر شما هم می خواهید زندگی اقتصادی خود را متحول کنید، فقط کافیست از اعماق وجودتان این جملات را بخوانید.

۱. خداوند روزی رسان است.

۲. من ثروتمند هستم.

۳. من به قدرت پروردگارم ایمان دارم.

۴. ثروت های آسمان و زمین برای من است.

۵. من به خداوند وجودم ایمان دارم.

این جملات را هر روز با ایمان بخوان و تحول را در زندگی خودت تماشا کن.

و به یاد داشته باش ثروتمند واقعی به فکر ثروتمند کردن دیگران اند.

خداوند روزی رسان است. 🍃🍃🍃🍃

۷ راز استفاده از تکنیک جملات تاکیدی :

1- جملات باید مثبت باشن:چون ناخودآگاه فعل منفی رو متوجه نمیشه!

2- با حال خوب و حس رسیدن به خواسته باشه:چون اینجوری ارتعاشت بالاتر میره.

3- با زبان و ادبیات خودت باشه:باید به زبان خودت باشه تا نظر ناخودآگاهت آشنا بیاد نه لحن های ادبی و عربی و عجیب غریب.

4- حتما باید به زبان حال باشه:جوری که انگار شده یا در مسیر رسیدن بهش هستی و حتما قانون تکامل رو هم باید رعایت کنی.

5- استفاده از کلمات شکرگزاری:اگه در اول یا اخر از شکر گزاری استفاده کنید تاثیرش خیلی بیشتره.

6- نوشتن یا تکرار با صدای خودت:قطعا موثرتره.همیشه فقط تو دل خودت تکرار نکن.

7- استفاده از جملات تاکیدی در حالت آلفا:اگه در حالت آلفا از جملات تاکیدی استفاده کردی تاثیرش خیلی بیشتر چون تو اون زمان مقاومت ذهن خیلی کمه

امروز با خودت تکرار کن

🌺حالم عالی ،عالیست

🌺لحظه هایم عالی،عالیست

🌺رابطه ام عالی ،عالیست

🌺کارم عالی ،عالیست

🌺زندگیم عالی ،عالیست