2777
2789

بچه ها من خودم سکه رو دوست دارم ولی چون چند سال به چند سال ضرب جدید میاد ضرب ۱۴۰۳ هم شنیدین که اومده یا اگه در کشوری رژیم عوض شه یا هرچی رو قیمتش تاثیر داره و حبابم داره ریسکی هست 

منم ادم ریسک پذیری نیستم ولی طلا همیشه طلاست قیمتشم جهانیه از یک طرفم یکی میگفت تو طلایه دست دوم تقلب زیاده و نمیدونم اینجور چیزا گیج شدم دیگه نمیدونم دیگه کی داره درست میگه کی غلط

نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاهای نوی کم اجرت هم هستن النگوهای خیلی قدیمی رو دیدم که ۳درصد احرت ساخت و۷درصد فروشنده میدن 

ولی طلای مستعمل فقط۷درصد داره 

یه آشنا طلافروش ندارین بسپری برات مستعمل  جور کنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه سوال راه دیگه ای نداره بفهمم طلا اصله؟

با سنگ محک و تیزاب تست میکنن تازه اگه استیل روکش طلا باشه بازم معلوم نمیشه فقط اینا که باتجربن میفهمن که بدله...با فاکتور بگیر از طلا فروش فقط بگیر نه از دیوار و غریبه...

نه والا 

من چون اشنای مطمین دارم طلاهایی که برای سرمایه گزاری خریدم همه رو مستعمل ولی چیزای خیلی شیک گرفتم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببر یه طلافروش دیگه تست کنه 

فاکتورهم بگیر