راستش من از یه پسری خوشم میومد قیافش معمولی وضع مال متوسط ولی من از اخلاقش خیلی خوشم میومد حس میکردم پسر متینی هست بعد واقعا ذهنمو درگیر کرده بود و خیلی وقتا حواسم سر درس پرت می شد بعد دیشب با یه خط ناشناس به ایدیش پیام دادم شمارشمو ندارم فقط گفتم سلام شب بخیر خوبید بعد من حس میکنم میدونه من کیم از عمد میخواد منو بذاره تو آب نمک تا اعتراف کنم کی هستم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
این جواب نداد من واقعا دیشب تا صبح تپش قلب گرفتم فقط ۳ ساعت خوابیدم صبح جواب نداد اعصابم خورد شد ساعت ۸ بهش پیام دادم که پن میخواستم ازتون سوال بپرسم ولی گویا شما خیلی سرتون شلوغه واقعا ظاهر آدما همیشه با باطنشون یکی نیست فک نمیکردم آنقدر مغرور باشید اونم ۵ دقیقه بعدش جواب داد سلام بفرمایید دیگه چیزی نگفت من هم پیامشو سین نزدم و چتو حذف کردم الان نمیدونم چی بگم
این جواب نداد من واقعا دیشب تا صبح تپش قلب گرفتم فقط ۳ ساعت خوابیدم صبح جواب نداد اعصابم خورد شد ساع ...
الکی افکارتون پیچیده و درهم نکنین که در این مواقع احساس تون درگیر میشه و بجای عقل تون تصمیم میگیره و هروقت هم چنین مکانیزه ای پیش اومده احساس جای عقل تصمیم گرفته جز آسیب همراه نداشته پس فراموش کنید تا از ذهن تون خارج بشه اینجور افکارها