2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد پانصد میلیون مارا بندازه تو قرض 😐🛑🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 59 پست

ماهم داریم خونه میسازیم ۸۰۰ میلیون تا الان خرجش شده ۴۰۰ تمنش قرض بوده تو ۷ ماه صافش کرد الان ۸۰ تمن دیگش مونده

اگه ادم زرنگیه و خوب پول درمیاره بزار خونرو بسازه مصالح گرونه با ۴۰۰ نهایت شالده پر بشه البته اگه خونت کوچیکه چیز زیادی نمیشه هزینش

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیگه خونه میسازه مصالح خرج کارگر صدتا خرج‌دبگه داره خونه خوبه نه نیار مرد کارش سرحساب حتما به همه چی فکرکرده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چیا

مشغول میشه ، بیشتر تلاش میکنه ، برای زندگیتون ، حالا این وسط شاید مجبور بشه قرض کنه ماشین بفروشه ، طلا بفروشه یا هر چی ، حداقل خونه دار میشید 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بازم بدهکار میشم تقریبا ۲۰۰

اگه هنوز شروع نکرده که خب چرا بسازه برین با همون پول خونه آماده بخرین‌... زمین رو بفروشین و پول رو بذارین روش... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
ماهم داریم خونه میسازیم ۸۰۰ میلیون تا الان خرجش شده ۴۰۰ تمنش قرض بوده تو ۷ ماه صافش کرد الان ۸۰ تمن ...

ن متاسفانه فقط پول یه سقفش میشه😭۳۰۰متر زیر بنا ولی میخوایم دو واحد کنیم کله شق میگه اگه پیدا کنم کسی بیاد برا سال دیگه برج شیش ولی یه مقدار گرون ترم بگه قبول میکنم طبقه دوم بزنم 😐