2777
2789

وقتی بحث های مذهبی پیش میان سریع یه عده براای اینکه تایپیک رو بترکونن شروع میکنن به دعوا و‌ فحاشی به دیندار ها

در صورتی که اسلام دین منطقه پیامبر با افراد مختلفی محترمانه بحث و‌مناظره کردند با مسیحیان با کافران با دو‌گانه پرستان و...  اگر کسانی که مخالف اسلام هستند دلیل منطقی دارن خب ارایه بدهند و اصلا ما را قانع کنند خب دلیل دعوا و‌فحاشی و ... چی هست مگه نمیگید دلایلمون‌منطقی هست پس چرا دعوا و‌ توهین میکنید نهایت هم نتوانستیم هم رو‌قانع کنیم محترمانه بحث‌را تمام میکنیم من دلیل دعوا و هوچی بازی را نمی فهمم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم حرص نخور 

اینایی که فاز روشن فکری دارن فکر میکنن فحاشی هم یه جور باکلاسیه ولشون کن اینا رو خدا زده ما دیگه حداقل نزنیم گناه دارن 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

من‌نه دیندارم نه مخالف اسلام و‌می دونم مذهبی های واقعی دنبال دعوا نیستن اما هر تاپیکی رفتم مذهبی نما ها سر‌جنگ‌دارن و هزار تا حرف نامربوط بار آدم‌می‌کنن کاش بتونیم‌با آدمایی‌که‌طرز‌فکر‌متفا‌وتی با ما دارن بدون توهین صحبت‌کنیم

من هرجا بحث سیاسی و مذهبی دیدم اینجا خانومای مذهبی فحاشی کردن توهین اهانت کردن به بقیه

من ی بار با ی اکانت دیگه تاپیک صلوات زدم گذشت رفت ی خانم مذهبی منو تو ی تاپیک دیگه دید گفتم تو خدا مگه سرت میشه صلوات می‌فرستی 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
من هرجا بحث سیاسی و مذهبی دیدم اینجا خانومای مذهبی فحاشی کردن توهین اهانت کردن به بقیه

اشتباه نکن اتفاقا خانم های مذهبی فحاشی نمیکنن و توی این مسئله گروه مخالفه که جواب درستی نداره و رو میاره به فحاشی 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دقیقا کسی هم تاپیک مثلا کاشت ناخن میزنه خانمهای مذهبی میان شروع میکنن توهین ...

من از هر دو طرفش دیدم.

کافیه یه خانم مذهبی یه تاپیک درباره حجاب بزنه به ثانیه نکشیده می‌ترکه. یا مثلا بیاد بگه چادریم میگردن یه نقطه ضعف از تاپیکاش پیدا می‌کنن توهین می‌کنن. 

به نظرم آدم وقتی میاد نی نی سایت نباید به قصد ارشاد کردن بیاد.

اشتباه نکن اتفاقا خانم های مذهبی فحاشی نمیکنن و توی این مسئله گروه مخالفه که جواب درستی نداره و رو م ...

اشتباه نمیکنم برو یه بار دم صبح که نی نی یار نیست بیا 

کافیه یه نفر تایپیک حجاب بزنه به کسی که حتی بگه یکم از موهام معلومه میگن هرزه ای بفهمن کسی مذهبی نیست طرز فکرش مخالفه سریع شروع میکنن به فحاشی و تهمت و توهین