2777
2789
عنوان

دیروز زندگیم رو به خاک سپردم💔🖤😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ۱۸ سالم بود عاشق یکی بودم اونم خیلیییی دوسم داشت تصادف کرد فوت شد من افسردگی شدید گرفتم داغون شدم چندین کیلو اضافه وزن گرفتم چندسال طول کشید تا فراموشش کنم 

بعد سال ۴۰۲ عروسی کردم با شوهر سابقم 

اینقدر کتکم زد اینقدر زجرم داد که به جدایی ختم شد و هیچ وقت خیری از زندگیم ندیدم 

هروقت اومدم عاشق بشم ترک شدم

خدا رحمتشون کنه و به شما صبر بده الهی

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

خدا بهت صبر بده عزیزم تونستی دم آخری بری ببینیش؟

۱۹ آذر دیدمش فرداش رفت شیراز

حالش خوب بود حرف میزد 

هر چی زنگ میزدم گفتن حالش خوبه نگران نباش

یهو خبرشو آوردن

آخی آخی روزگار سنگدل چه کردی با رضام😭😭😭😭😭

منم ۱۸ سالم بود عاشق یکی بودم اونم خیلیییی دوسم داشت تصادف کرد فوت شد من افسردگی شدید گرفتم داغون شد ...

منم یه بار شکست عشقی خیلی بدی خوردم و این بار فکر کردم خدا بهم نگاه کرده

عزیزم رو به خاک تقدیم کردم

۱۹ آذر دیدمش فرداش رفت شیرازحالش خوب بود حرف میزد هر چی زنگ میزدم گفتن حالش خوبه نگران نباشیهو خبرشو ...

منم دقیقا خبر مرگ اون فرد رو یهویی بهم دادن 

یادمه اینقدر حالم بد بود شبا تا صبح توی خواب حرف میزدم و ناله میکردم 

پدر ومادرم بهم روزای بعدش گفتن وگرنه من نمیدونستم تا این حد توی خواب هم حالم وخیمه

منم یه بار شکست عشقی خیلی بدی خوردم و این بار فکر کردم خدا بهم نگاه کردهعزیزم رو به خاک تقدیم کردم

من اینقدر شکست عاطفی خوردم که باورم نمیشه کسی به اندازه من تو دنیا باشه که قلبش هزار تبکه شده باشه