2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال دارم لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 55 پست
تشکر که نمیکنه هیچمسخره هم میکنه، که آخ آخ خسته شدی سالی یه بار خونه تمیز میکنی🥴🥴همشم ایراد میگیره ...

وای درکت میکنم خیلی سخته من بچه ندارم هنوز وقت دارم فرار کنم از دستش

البته خونه داریم بیشتر برای روزای پنجشنبه جمعه و تعطیلیا ولی خب توقعی نداره میگم خستم میگه نکن ولش ک ...

فقط درمان این مشکلت اینه که نری سرکار 

اینجوری مرد مسئولیت پذیر تر و بافکرتر میشه 

چرا بخودت سختی میدی ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم هیچی نمیگه مگر اینکه بگم آره امروز سرویس شستم یا جارو زدم بگه دستت درد نکنه اصلا متوجه نمیشه خونرو تمیز کردم  مامانم اومده بود خونم خیلی ناراحت میشد می‌گفت این خبر سرش امروزیه بعد یه تشکر تو دهنش نیست   در صورتیکه به شدت مهربون و احساساتیه

اززیرکار درروعه کثیفیارو نمیبینه خسته میشم باهمچین ادمی همش سروکله بزنم واسه همین خودم انجام میدم بع ...

اون کار بیرونش خوبه؟بهت پول میده؟

گاهی میگم جلو بچه تشکر کن،،یاددبگیره

وگرنه تشکر اون چ بدرد من میخوره، پول بگیر ازش با زبون خوش ،،برای خودت چیز میز بخر، برای تشکر از خودت😁

همسر من تشکر نمیکنه ولی بچه ها رو دعوا میکنه که مامانتون تازه تمیز کرده کثیف نکنید البته اینم بگم همسرم توی کار خونه خیلی کمک میکنه من خیلی خودم رو خسته نمیکنم فقط وقتهایی که مهمون داریم حسابی تمیز میکنم که ابروم نره

شوهر منم هیچی نمیگه مگر اینکه بگم آره امروز سرویس شستم یا جارو زدم بگه دستت درد نکنه اصلا متوجه نمیش ...

اینم بگم قبلا شاغل بودم خیلی کمک میکرد حتی پنجشنبه‌ها غذا درست میکرد ولی از روزی که سرکار نمیرم هیچ کاری نمیکنه مگر مهمون داشته باشیم کمک کنه یا پریود باشم وگرنه لیوان آبش باید بدم دستش البته یه دوسه ماهی بشقابی که غذا میخوره می‌ذاره تو ظرفشویی  کارشم زیاده دلم نمیاد چیزی بگم 

خیلی خوب گفتی ازدواج خیلی باگ داره سوختن و ساختن و درکنارش ظاهر حفظ کردن و ایده آل بودن و فراموش کرد ...

ازدواج مزخرفه من برگردم عقب گ... میخورم اینکارو بکنم، مخصوصا خانواده شوهر هیچ جوره مسله اش برام حل نشده و رو اعصابن

فقط درمان این مشکلت اینه که نری سرکار اینجوری مرد مسئولیت پذیر تر و بافکرتر میشه چرا بخودت سختی میدی ...

الان ۱ هفتس استعفا دادم نشستم خونه 

خیلی اذیت میشم آدم خونه نشستن نیستم

ولی اونجوریم اذیت میشم ترجیح میدم همینجا بشینم گوشه خونه تا بیرون با چنگ و دندون دنبال لقمه نون باشم که آخرش اینطوری همسر ناسپاسی کنه

اون کار بیرونش خوبه؟بهت پول میده؟گاهی میگم جلو بچه تشکر کن،،یاددبگیرهوگرنه تشکر اون چ بدرد من میخوره ...

نه کار خوبی نداره کارمنده بچه هم نداریم ولی چون مستاجریم خیلی خرج نمیکنیم

الان ۱ هفتس استعفا دادم نشستم خونه خیلی اذیت میشم آدم خونه نشستن نیستمولی اونجوریم اذیت میشم ترجیح م ...

اکثر خانمای شاغل این مشکل دارن همیشه زن باید پایینتر 

مرد قرتر بگیره تا چرخ زندگی بچرخه 

ولی همشم تو خونه نشین تفریح و سرگرمی های خودتو داشته باش 

خرجم بکن تا مرد بیشتر فکر پول در اوردن باشه قانع و کم توقع و بادرک نباش 

یک مرد همیشه باید بدهکار و سرشلوغ باشه 

درگیر خودت بکنش