2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ کار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 46 پست
اگه میتونی بگیر ولی فعلا که داری عمرت رو به بطالت میگذرونی و خودت رو عذاب میدی و کاری هم از پیش نمی‌ ...

بهس گقتم ۱۳۰۰ بدهکاری.

میگ زمین ۶۰ متر میدم. ۶۰۰ تومنه

گفتم ن قیمت گرفتیم  ۳۰۰ میلیون.

۱ تومن دیگ بدهکاریتو چطور میدی.

میگ تصفیه دیگ چیزی ندم.

گفتم خیلی زرنگی . زمین ۳۰۰ تومنیو ۶۰۰ حساب میکنی.

تازه ۷۰۰ تومن دیگه رو هم خوردی؟

گفتم حداقل ۱۰۰ متر بده.

میگ نمیدم.

یا ۳ دونگ خونه بعنوان مهرت و بدهکاری. 

گفتم کمه.

نهرم و بدهکاریم باهم ۴ تومنه.

توباید کل خونتو بدی.

میگ نمیدم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی چرا پاک کرده؟چون مدام کنترلش میکردی بعدم بروش میاوردی..

عزیز مدام نبوده. موقعی ک دروغ میکفته و یا حرفش دوتا می‌شده و یا میکقت الان میام باز میگفت یک ساعت دیگه و...همینجور. شک میکردم خب  میربنم‌چک میکردم. 

بهس میگفتم دروغ نگو.

بهس گقتم ۱۳۰۰ بدهکاری. میگ زمین ۶۰ متر میدم. ۶۰۰ تومنه گفتم ن قیمت گرفتیم ۳۰۰ میلیون.۱ تومن دیگ بده ...

برو با یه وکیل صحبت کن ببین چی میگه... تو که از قانون و... سر در نمیاری

امضا ندارم اثر انگشت زدم
حالا دروغ گفت چیکار میتونی بکنی ، چجوری میخوای ثابت کنی ؟ به نظرم رها کن هم خودت آرامش داری هم دروغ ...

ما خونمون بهشهر. اون همش میره بابل مسافر‌میبره.

همونجا هم‌میمونه .

چون قبل اینکه بره اونورا. دانشجو دختر‌می‌برده. میومد خونه تعریف میکرده با ذوق و حرکاتشان تکرار میکرده. بعد از اون دیگه پایه ثابت بابل شده و صبح میره نصفه شب میاد. .الان خواسته بره اون سمتی. پاک کرده من نبینم

حالا دروغ گفت چیکار میتونی بکنی ، چجوری میخوای ثابت کنی ؟ به نظرم رها کن هم خودت آرامش داری هم دروغ ...

شهورمون باید رها کنم. فکر می‌کنم یه نف دیگه هست ت زندگیش  ک خیلی مهمتر از منه. تازه بمن‌میگه پرتوقع .مار کبری. هه. اینو ب خودش و بقیه بگه یا هر زنی ک دورش میپلکه.

ما خونمون بهشهر. اون همش میره بابل مسافر‌میبره. همونجا هم‌میمونه . چون قبل اینکه بره اونورا. دانشجو ...

خب اگه اینجوری باشه حق داری ناراحت بشی ، به نظرم باهاش صحبت کن از احساست بهش بگو اگه گفتی و توجهی نکرده قطعا با مشاور صحبت کن ، درکت میکنم که چقد داغونی ، اینجوری روز به روز بدتر میشی و از بین میری خدایی نکرده

ببین خیلی خودتو درگیر شوهرت و‌حانوادش کردی..ی مدت رهاکن همه چیو اصن بهشون فکر نکن بجااینکه حرص بخوری غر بزنی ب شوهرت تو دلت فحش کششون کن تا جیگرت حال بیاد..وقتی زوم کردی رو خانواده همسر اونم حرصی میشه بدتر دروغ پنهونکاری میکنه

شهورمون باید رها کنم. فکر می‌کنم یه نف دیگه هست ت زندگیش ک خیلی مهمتر از منه. تازه بمن‌میگه پرتوقع ...

خیلی داری عذاب میکشی به نظرم با مشاور صحبت کن هیچ کس اندازه ی تو اذیت نیست ، مطمئن باش هیچکس نگرانت نمیشه به فکر خودت باش 

خیلی داری عذاب میکشی به نظرم با مشاور صحبت کن هیچ کس اندازه ی تو اذیت نیست ، مطمئن باش هیچکس نگرانت ...

دقیقا دارم سکته میکنم کاهش اونروز موقع احیا میمردم. ک زن بعدیش رو اینجوری اذیت نکنه هیچکس.

بخدا کاش میمردم

خیلی داری عذاب میکشی به نظرم با مشاور صحبت کن هیچ کس اندازه ی تو اذیت نیست ، مطمئن باش هیچکس نگرانت ...

دکترا میگن بهش خوشحالی بده. حتی کار اشتباه هم‌کرد بهش بگو کارت درسته بزا استرس خانومت ناراحتیش بره.

چون هرچی درد میکشه از استرس و ناراحتی. تمام بدنم داره از کار‌میفته دیگه

دکترا میگن بهش خوشحالی بده. حتی کار اشتباه هم‌کرد بهش بگو کارت درسته بزا استرس خانومت ناراحتیش بره.

چون هرچی درد میکشه از استرس و ناراحتی. تمام بدنم داره از کار‌میفته دیگه.

ولی حرصم میده بیشتر اذیت میکنه میگه روانی فلج بدرد نمیخوری و...